Zemheri 8. bölümde neler yaşandı?

Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zemheri, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 4 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Yaşar, Firuze'nin evlendiği gerçeğini öğrenmiştir. Berrak ise hamile olduğu gerçeğini koz olarak kullanmayı düşünmektedir. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zemheri 8. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde izleyenleri nefes kesecek dakikalar bekliyor. Show TV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkacak dizinin heyecan dakikaları merakla takip ediliyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Hazal Filiz Küçükköse ve Caner Cindoruk'un paylaşacağı dizi büyük merak uyandırıyor. 4 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Yaşar, Firuze'nin evlendiği gerçeğini öğrenmiştir. Berrak ise hamile olduğu gerçeğini koz olarak kullanmayı düşünmektedir. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zemheri 8. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

ZEMHERİ 8. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Firuze ve Ertan’ın evlendiğini öğrenen Ayaz, Firuze’ye hesap sorar. Firuze’nin söyledikleri karşısında büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Firuze’ye karşı hayatında ilk kez öfke duymaktadır.Berrak Safiye’ye böbreğini vermek için yaptırdığı tahlillerde bambaşka bir şey öğrenecektir. Berrak doktordan aldığı haberle Ayaz’ı yeniden kazanmak için büyük bir koz elde edecektir.

ZEMHERİ 8 BÖLÜM İZLE

Evliliklerinin herkesçe bilinmesini isteyen Ertan Firuze’ye babasıyla konuşması için baskı yapar. Firuze Yaşar’a kötü kalpli bir adamla evlendiğini söylemekte zorlanacaktır. Kızının Ertan’la evlendiğini hiç beklenmedik bir şekilde öğrenen Yaşar’ın tepkisi ne olacaktır?

ZEMHERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zemheri 8. bölümde neler yaşandı? ile ilgili etiketler canlı izle Show TV televizyon yeni bolüm fragman sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.