Zemheri 7. bölümde neler yaşandı?

Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zemheri, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 26 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Firuze, babasının hapishanesinden çıkmasıyla havalara uçuyor. Ayaz ise Ertan ve Berrak ile bütün bağlarını koparıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zemheri 7. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Çarşamba akşamlarının merakla takip edilen dizisi Zemheri, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkacak. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse ve Alperen Duymaz'ın paylaşacağı dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. 26 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Firuze, babasının hapishanesinden çıkmasıyla havalara uçuyor. Ayaz ise Ertan ve Berrak ile bütün bağlarını koparıyor. Safiye yaptığı seçimin bedelini ödemeye başlamıştır. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zemheri 7. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

ZEMHERİ 7. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Firuze henüz babasının kurtulmasına sevinmeye fırsat bile bulamadan kendisini Elvan’ın özgürlüğü için yeni bir mücadelenin başlangıcında bulur.
Üstelik önündeki engel yine Ertan’dır. Ayaz ise hiçbir şeyden habersiz Firuze için endişelenmektedir ancak eli kolu bağlıdır. Safiye yaptığı seçimin bedelini ödemeye başlamıştır.

ZEMHERİ 7 BÖLÜM İZLE

Bu durum Ayaz ve Berrak’ı geri dönüşsüz bir yola sokmak üzeredir. Ancak Berrak asla vazgeçmeye niyetli değildir. Ayaz’ı kaybetmemek için yeni bir planın peşindedir.

Ayaz, Firuze’yle önlerindeki bütün engellerin kalktığını düşünmekte ve gelecekle ilgili masum hayaller kurmaktadır. Ancak Ertan yüzünden yolları yine beklemedikleri bir yöne doğru ilerlemektedir, üstelik bu sefer öncekinden de acımasız bir biçimde.

ZEMHERİ 7. BÖLÜM FRAGMANI

Zemheri 7. bölümde neler yaşandı? ile ilgili etiketler canlı izle Show TV televizyon reyting yeni bolüm ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.