Zemheri 6. bölümde neler yaşandı?

Zemheri 6. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zemheri, bu akşam saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 19 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Firuze, Ayaz'dan gerçekleri duymak için baskı yapıyor. Ertan ise Ayaz'ın Firuze'deki yerini öğrenmek için sorgulamalara başlıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zemheri 6. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Zemheri 6. bölüm izle! Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Zemheri, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle Show TV ekranlarında olacak. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Alperen Duymaz ve Hazal Filiz Küçükköse'nin yer aldığı dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. 19 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Firuze, Ayaz'dan gerçekleri duymak için baskı yapıyor. Ertan ise Ayaz'ın Firuze'deki yerini öğrenmek için sorgulamalara başlıyor. İki aşık arasında yaşanan sahneler merakla takip edilirken Elvan'ın ağlayarak gelmesi heyecan yaratıyor. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zemheri 6. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

ZEMHERİ’NİN 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Dizinin yeni bölümünde Firuze’nin Ertan ile olan ilişkisi büyük bir dönemecin eşiğinden dönüyor. Firuze, Ertan’ın kendisine beslediği duygularla karşı karşıya kalıyor. Firuze, Ertan’ın geçmişini bilmeden babasını kurtarmak için önemli bir plan yapıyor.

 ZEMHERİ 6 BÖLÜM İZLE

Firuze’nin annesi Aliye ise kızının Demirkan Holding’de işe başlamış olduğu gerçeğiyle yüzleşmeye çalışırken oğlunun sevgilini Sevda’nın eve gelişiyle mücadele ediyor.

ZEMHERİ 6. BÖLÜM FRAGMANI

 

Zemheri 6. bölümde neler yaşandı? ile ilgili etiketler canlı izle Show TV televizyon reyting yeni bolüm ekran
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.