Zemheri 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zemheri, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Ertan, Firuze ile Ayaz'ın yakınlığının farkına varıyor. Yaşar'ın hapishanede bıçaklanmasının ardından planlar değişikliğe uğruyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zemheri 6. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Son bölümde; Ertan, Firuze ile Ayaz'ın yakınlığının farkına varıyor. Yaşar'ın hapishanede bıçaklanmasının ardından planlar değişikliğe uğruyor. Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zemheri, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zemheri 6. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Ertan'ın şüpheleri adım adım birbirini tetikleyerek devam eder ve Firuze'yle tehlikeli bir oyunun içine girmeye karar verir.

Faruk'un şirkete gelmesiyle zor anlar yaşayan Firuze, daha da büyük bir çıkmazın içine düştüğünün farkında bile değildir. Ertan'ın şüphelenmesiyle birlikte çember onun için gitgide daralırken, Ayaz'ın hayatındaki yeri ise gitgide artmaktadır.

Faruk, çaldığı paranın bedelini tahmin ettiğinden daha ağır ödemek zorunda kalacaktır. Çünkü bu durum hiç beklemediği bir biçimde Aliye'yi de derinden etkiler. Berrak ise Ayaz'ın hayatındaki yerini sağlamlaştırmak adına kendince bir plan yapar.

Ertan'ın şüpheleri adım adım birbirini tetikleyerek devam eder ve Firuze'yle tehlikeli bir oyunun içine girmeye karar verir. Ayaz'ın bütün çabasına rağmen Firuze, bu oyunun son hamlesi olarak kendisini hiç beklemediği bir yüzleşmenin içinde bulacaktır.

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

Zemheri 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Show TV Aşk yeni bolüm fragman sahne intikam bıçak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.