Zelensky'nin savaş pozları: Savaşın tam ortasında prodüksiyon şirketinin kameralarına verdiği üniformalı pozlar olay oldu!

Ukrayna lideri Zelensky'nin savaşın tam ortasında prodüksiyon şirketinin kameralarına verdiği üniformalı pozlar olay oldu. Bugün dünyaya servis edilen bu fotoğraflar Zelensky'nin bu savaşta gerçeklikten uzaklaştığı, sürekli rol yaptığı yorumlarını güçlendirdi.

Ukrayna lideri Zelensky'yi ABD ve İngiltere adına şov yapmakla suçlayanların tezleri haklı çıkmaya başladı. 

Zelensky'nin geçtiğimiz hafta İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile Kiev sokaklarında yaptıkları uzun yürüyüş ve çevreyle kurdukları diyaloglar mizansen olarak yorumlanmıştı. 

Zelensky'nin savaş pozları: Savaşın tam ortasında prodüksiyon şirketinin kameralarına verdiği üniformalı pozlar olay oldu!

O görüntüler bir aktüel kameranın kaydettiği görüntülerin çok ötesinde, bir prodüksiyon şirketinin elinden çıkma profesyonelce tasarlanmış ve dünyaya servis edilmişti. 

UKRAYNA'DA SAVAŞIN MİZANSEN TARAFI

Bugün dünyaya servis edilen bu fotoğraflar da Ukrayna'da savaşın mizansen tarafına dair yapılan yorumları güçlendirdi.

Zelensky'nin savaş pozları: Savaşın tam ortasında prodüksiyon şirketinin kameralarına verdiği üniformalı pozlar olay oldu! - Resim : 2

"UKRAYNA HAYALET ÜLKE OLMUŞ, ZELENSKY HALA KAHRAMANCILIK OYNUYOR"

Sosyal medyada bu fotoğrafın Zelensky'nin kazandığı puanları sileceği belirtilirken "Acaba daha neler stüdyo yapımı idi diye insan düşünür." , "Ukrayna hayalet ülke olmuş, Zelenski hala kahramancılık oynuyor!" yorumları yapıldı.

 

Zelensky'nin savaş pozları: Savaşın tam ortasında prodüksiyon şirketinin kameralarına verdiği üniformalı pozlar olay oldu! ile ilgili etiketler Ukrayna zelensky johnson kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.