Zelenskiy'nin yüzünün 41 günlük savaş süresince değişimi!

Zelenskiy'nin çekilen son fotoğraflarındaki hali ve bakışları, geçmişle karşılaştırıldığında çok farklı görünüyor. Ukrayna liderinin savaşın 41. günündeki bakışları, artık, özellikle Müslüman coğrafyasında çok tanıdık bir bakış olan, zulüm ve katliama uğramanın acısıyla dolu olanlardan. Ukrayna liderinin bakışları artık, Bosnalılar'a, Filistinliler'e ve Uygurlar'a benziyor...

Rusya'nın 24 Şubat gecesi Ukrayna'ya yönelik askeri harekatının başlamasının ardından 41 gün geçti.

Kanlı ve acılı geçen bu zor süreçte halkının başında kalan ve savaşı yönlendirmeye çalışan Ukrayna Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin fiziksel görünüşündeki büyük değişim dikkatlerden kaçmadı.

Zelenskiy'nin yüzünün 41 günlük savaş süresince değişimi!

Ukrayna liderinin son fotoğraflarındaki bakışı, özellikle Müslüman coğrafyasında çok tanıdık bir bakış olan, zulüm ve katliama uğramanın acısıyla dolu. Ukrayna liderinin bakışları artık, Bosnalılar'a, Filistinliler'e ve Uygurlar'a benziyor. 

Rusya Başkanı Vladimir Putin, 24 Şubat sabaha karşı Ukrayna'nın Donbass bölgesine yönelik askeri harekatı onaylayan belgeyi imzalamasıyla işgal harekatı resmen başlamış oldu.

Rusya'nın iddia ettiğinin aksine Donbass'tan sonra Kiev'e kadar ilerleyen askeri güçler, Ukrayna'nın birçok noktasına saldırılar düzenledi. Ukrayna lideri Zelenskiy ise savaşın başladığı ilk günden bugüne Ukrayna halkıyla birlikte kalmaya devam ediyor.

İngiltere Başkanı Boris Johnson'ın ailesiyle birlikte sığınma teklifini reddederek halkıyla Rusya'nın işgaline karşı direnmeyi tercih eden Zelenskiy'nin, savaştan günüme olan değişimi görenleri hayrete düşürdü.

Savaşın başlamasından sonra birçok kez ülkelerle telekonferans sistemiyle görüşmeler gerçekleştiren Zelenskiy, aynı zamanda da askeri kıyafetler giyerek Ukrayna'nın farklı cephelerinde de askerlere moral ziyareti vermeye devam ediyor.

Savaşın 41'nci gününde ise Zelenskiy'nin savaş sırasında ne kadar yıprandığı gündem oldu.

PUTİN'DE DEĞİŞİM GÖRÜLMEDİ

Karşılaştırmak gerekirse; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yüzünde gözle görülebilir bir değişim fark edilmedi. 

Zelenskiy'nin yüzünün 41 günlük savaş süresince değişimi! - Resim : 2

 

 

 SuperHaber

 

Zelenskiy'nin yüzünün 41 günlük savaş süresince değişimi! ile ilgili etiketler Ukrayna Savaş zelenski yüz bakış degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.