Zelenskiy'nin o anları gündem oldu: Sarhoş olduğu iddiaları dolaşıyor

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. "52'nci günden iyi akşamlar. Ne diyebilirim? Güçlüyüz!, çalışıyoruz, seviyoruz, müteşekkiriz, gururluyuz ve biz kazanacağız" ifadelerini kullanan Zelenskiy'nin tavırları dikkat çekerken sarhoş olduğu iddia edildi.

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın üzerinden haftalar geçti. Ukrayna güçleri, Rusya ordusu karşısında direnişlerini sürdürüyor.

Barikatlar oluşturan gönüllü siviller askeri eğitimlerden geçirilirken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky de kameraların karşısında halka dayanışma mesajları gönderiyor.

Sıklıkla kameralar önünde açıklamalarda bulunan Zelensky ile ilgili paylaşılan ve daha sonra silinen bir görüntü ise soru işaretlerine neden oldu.

Zelensky, "52'nci günden iyi akşamlar. Ne diyebilirim? Güçlüyüz!, çalışıyoruz, seviyoruz, müteşekkiriz, gururluyuz ve biz kazanacağız." ifadelerini kullandı.

"KONUŞURKEN SARHOŞTU" İDDİASI

Ukrayna lideri, kayıt sırasında odasındaki diğer nesneleri de gösterdi.

Ancak konuşurken ortaya koyduğu hareketleri nedeniyle Zelesnky'nin "sarhoş olduğu, uyuşturucu kullanmış olabileceği" iddia edildi.

Zelenskiy'nin o anları gündem oldu: Sarhoş olduğu iddiaları dolaşıyor ile ilgili etiketler Ukrayna Zelenskiy görüntü sarhoş iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.