Zelenskiy'den katliama sert tepki: Bakın ne çok p*ç yetiştirmişsiniz!

Rus ordusunun çekildiği Bucha'ya giren basın mensupları ve Ukrayna güçleri, her yerde Ukraynalıların ölü bedenlerini bulmaya devam ediyor. Tüm dünyanın gündemine oturan ve yürek sızlatan görüntülere Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy çok sert tepki verdi: "Rus askerlerinin anaları bu fotoğrafları görmeli. (Rus annelere hitaben) Bakın ne kadar p.ç yetiştirmişsiniz! Katiller, yağmacılar, kasaplar..."

Rus ordusunun geri çekilmesi üzerine Bucha ve Irpin gibi bölgelere gelen Ukrayna güçleri ve uluslararası basın mensupları kendilerini adeta tarihin karanlık sayfalarının içinde buldu.

BÖLGEDEN GELEN GÖRÜNTÜLER KORKUNÇ

Korku filmlerini andıran görüntülerde Rus işgaline uğrayan Ukraynalıların kuyulara, kanalizasyonlara 'tıkıştırılmış', yollara, kaldırımlara atılmış cesetleri, dünyanın üzerindeki hiçbir yerde bir daha asla karşılaşmak istenilmeyen şeylerin tekrarlandığını gösterir nitelikte. 

ZELENSKİY: RUS ANNELER, BUNU GÖRMELİ; YETİŞTİRDİĞİNİZ P*ÇLERİ GÖRÜN!

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus askerlerinin Bucha'da katlettiği insanların ölü bedenlerinin belgelenen fotoğraflarına çok sert tepki gösterdi. 

Volodimir Zelenskiy, "Rus askerlerinin anaları bu fotoğrafları görmeli. (Rus annelere hitaben) Bakın ne kadar p.ç yetiştirmişsiniz! Katiller, yağmacılar, kasaplar..." ifadelerini kullandı.

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

Kaynak: The Kyiv Independent

Zelenskiy'den katliama sert tepki: Bakın ne çok p*ç yetiştirmişsiniz! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna bucha piç kasap yağmacı zelenski Zelenskiy kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.