Kiev havlu mu atıyor? 'Zelenskiy kendisinden vazgeçileceği korkusuyla Moskova'ya dönüyor1'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin Kırım ve Donbas'ın tanınmasına ilişkin açıklamasını, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Zelenskiy öldürülürse yönetimin devamı için Ukrayna'nın planları olduğu çıkışını, Kiev dahil 5 şehirden sivillerin tahliyesi için geçici ateşkes kararını, Ukraynalı kadınlara 'ücretsiz ulaşım' vaadiyle kurulan tuzağı, Rus General Gerasimov'un öldürüldüğü iddiasını, dünyanın dört bir yanından yabancı savaşçıların Ukrayna'ya gitmesini ve Antalya'da gerçekleşecek Rusya - Ukrayna Zirvesi'ni değerlendirdi.

"RUSYA GEÇİCİ TAHLİYE SÜRECİ SONRASI GEREKLİ OPERASYONU BAŞLATACAK"

Ceyhun Bozkurt, "Zelenskiy kendi halkını düşünüp, Moskova ile iletişime geçer ve Batı'nın kontrolünden çıkarsa öldürülür. Zelenskiy öyle çok kolunu Batı'ya kaptırmış ki hareket edemiyor, ne zaman Moskova'ya dönmeye çalışsa tehditle karşı karşıya kalıyor. Bu Zelenskiy'e bir tehdittir, 'Bizim hizamızdan çıkma' demektir. 'Sakın Moskova ile anlaşmaya kalkma' mesajıdır. Bundan sonra Zelenskiy dibindeki adamlara bile dikkat etmeli. Bu unsurlar dibe girer, çevreyi sarar. Zelenskiy öldürülürse bunun müsebbibi belli. Çünkü kendisinden vazgeçebileceğini ve öldürülebileceğini gördü.  Rusya planlaması çerçevesinde ilerliyor, Zelenskiy'in dönüşümü bunu gösteriyor. Rusya tahliye süreci sonrası gerekli operasyonu başlatacak. Putin'in bütün çıkışlarında Ukrayna halkına bir mesaj var, 'Biz biriz, aynıyız' diyor.

"ORTADA ÇOK CİDDİ BİR KAOS PLANI VAR"

Peşmerge göçünde de at seçer gibi insan seçmiştiler. Biz konteynerlardan peşmerge kenti oluşturmuştuk. Suriyeli kadınların da başına aynı şeyler geldi. Ukrayna kaynaklı Avrupa, Polonya, Almanya, Rusya, Belarus ve Karadeniz'den Türkiye'ye güvenlik tehdidi oluşturmaya çalışıyorlar. Belki de DEAŞ vari örgütler, radikal unsurlar gelecek. Ortada çok ciddi bir kaos planı var. Lavrov gibi son derece kurt birisinin ilk defa Rusya dışına çıkarak Türkiye'ye gelmesi güveni gösterir. Olaya Washington ve Brüksel'den değil, Ankara'dan baktığını gösterir. Belkide Antalya'da yapılacak bu tarihi görüşme, yarın öbür gün olası bir Putin - Zelenskiy buluşmasının zeminidir." şeklinde konuştu.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Kiev havlu mu atıyor? 'Zelenskiy kendisinden vazgeçileceği korkusuyla Moskova'ya dönüyor1' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Rusya Ukrayna Moskova kiev Zelenskiy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.