Zelenskiy, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının çarpıcı görüntülerini yayınladı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın ülkesine 1 aydır sürdürdüğü saldırılara dair çarpıcı görüntüleri yayınlayarak, Ukrayna'da devam eden savaşta yaşanılanlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna'ya başlattığı saldırının üzerinden 1 ay geçmesi üzerine ülkede yaşananlara ve saldırılara ilişkin bir video yayınladı.

Zelenskiy, Rusya’nın saldırılarında zarar gören kentlerin, yıkılan binaların, bombalanan hastanelerin ve ülkeden ayrılan Ukraynalı mültecilerin görüntülerini paylaştı.

Uluslararası düzeyde Ukrayna’ya destek olmak için bir Polonya televizyon kanalının başlattığı yardım maratonu için hazırlanan klipte Zelenskiy, "Bir ay geçti ve biz hala savaşıyoruz. Arzulamadığımız bir savaşta elinde bir silah ve çıplak elleriyle halk barışı kazanmak için ayağa kalktı. Eskisi gibi yaşamak için, seninle özgürce yaşamak için. Ukrayna ile barış içinde olan herkesle yaşamak için" diyerek Ukrayna halkının Rusya’ya karşı direnişine dikkat çekti.

Zelenskiy, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının çarpıcı görüntülerini yayınladı ile ilgili etiketler Ukrayna Zelenskiy Rusya Ukrayna savaşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.