Zelenskiy: Rusya, Moldova'ya kadar koridor açmak istiyor!

Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, önemli açıklamalarda bulunuyor. Rusya'nın ülkesini işgal girişiminin adeta 'iyi taraflarını' görmeye çalışan lider,  "Savaşı kazandığımızda Avrupa’daki en güçlü ve tecrübeli ordulardan biri olacağız" ifadelerini kullandı. Detaylar geliyor...

Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, önemli açıklamalarda bulunuyor.

'SAVAŞ BİTTİĞİNDE AVRUPADAKİ EN GÜÇLÜ VE TECRÜBELİ ORDULARDAN BİRİ OLACAĞIZ'

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, gerçekleştirdiği konuşmada "Savaşı kazandığımızda Avrupa’daki en güçlü ve tecrübeli ordulardan biri olacağız" sözlerinin ardından savaşı sona erdirmek için Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek istediğini ifade etti.

BLINKEN, KİEV'E GİDİYOR

Ukrayna lideri ayrıca, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in yarın Kiev'i ziyaret edeceğini söyledi.

'PUTİN EMİNİM YARGILANACAKTIR'

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Putin’in yargılanmasını istiyor muyum konusuna gelince, eminim ki yargılanacaktır" dedi.

'RUSYA MOLDOVA'YA KADAR KORİDOR AÇMAK İSTİYOR'

Zelenskiy, herkesin Finlandiya'yı konuştuğu bir dönemde gözlerin Moldova'ya çevrilmesine sebep olarak, "Rusya’nın Ukrayna işgali ile kalacağını düşünmüyorum. Moldova’ya kadar koridor açmak istiyorlar" ifadesini kullandı.

 

Detaylar geliyor...

 

 

Zelenskiy: Rusya, Moldova'ya kadar koridor açmak istiyor! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Savaş Zelenskiy en güçlü ordu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.