Zeki Müren'in hayatı film oluyor! Müren'i canlandırması için Tarkan'a teklif gitti! İşte yanıtı...

Türk Sanat Müziği'nin en değerli seslerinden Zeki Müren'in hayatı film oluyor... Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, Müren'i ünlü sanatçı Tarkan'ın canlandırmasını istediklerini ancak olumsuz yanıt aldıklarını belirtti.

‘Müslüm’ ve ‘Ayla’ gibi ses getiren filmlere imza atan yapımcı Mustafa Uslu, ‘Magazin Masası’ adlı programa konuştu. Uslu, Zeki Müren’in hayatının film olacağını açıkladı.

TARKAN KABUL ETMEDİ

Tarkan’ın Müren’e bir film yapılmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu belirten Uslu, konu hakkında düşündüğünü ancak bir süre sonra projede olamayacağını üzülerek söylediğini dile getirdi.

“BU FİLM İLE TÜRKİYE ONU TANIYACAK”

Uslu rolü oynacak kişi için, “Bildiğimiz bir isim mi bu, yoksa ilk kez izleyeceğimiz bir isim mi?” sorusuna ünlü yapımcı, “Aslında bir sahne sanatçısı ama çok bildiğiniz bir isim değil. İnşallah bu filmle bütün Türkiye onu tanıyacak” cevabını verdi.

İlk fragmanın Zeki Müren’in doğum günü olan 6 Aralık’ta yayınlanacağını söyleyen Uslu, aynı zamanda filmde, Müren’in hayatından önemli kesitlerin de olacağını aktardı.

Zeki Müren'in hayatı film oluyor! Müren'i canlandırması için Tarkan'a teklif gitti! İşte yanıtı... ile ilgili etiketler Zeki Müren Tarkan Mustafa Uslu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.