Zeki Demirkubuz Kader filminin konusu nedir? Zeki Demirkubuz kimdir?

Zeki Demirkubuz Kader filminin konusu nedir, Zeki Demirkubuz kimdir araştırılmaya başlandı. Birçok kişinin severek takip ettiği ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz Kader filmi ile gündem oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gündem olan Zeki Demirkubuz, paylaşımında Kader filminden bir söz paylaştı. Herkesi derinden etkileyen ve birçok yorum olan sözler ile Zeki Demirkubuz kimdir ve Zeki Demirkubuz Kader filminin konusu araştırılıyor.
Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz 2006 yılında çektiği Kader filminin bir repliğini paylaştı ve ardından sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

En son İşler Güçler dizisinin finalinde rol almış olan Zeki Demirkubuz Twitter hesabından, "Aşk; kendine dönük olarak acı çekmek, ötekine dönük olarak acı vermek arzusu taşır" ifadelerini paylaştı. Demirkubuz'un bu paylaşımına birçok kişiden değişik yorumlar geldi.

Zeki Demirkubuz Kader filminin konusu nedir? Zeki Demirkubuz kimdir?

Zeki Demirkubuz kimdir?

Zeki Demirkubuz 1964 yılında Isparta'da doğmuştur. Ortaokulu Isparta'da okumuş, Isparta Gönen Öğretmen Okulu'nda bitirdikten sonra İstanbul'da yaşamaya başlamıştır.
Lise öğrenimine İstanbul'da başlayan ancak öğrenimini tamamlayamadan fabrika ve atölyelerde çalışmaya başlayan ünlü yönetmen, 1980 darbesi döneminde cezaevine girmiştir. Bu dönemde edebiyata ilgi duymaya başlaması ile Dostoyevski'yi keşfetmiştir.
Tahliyesinin ardından Anadolu'nun çeşitli kentlerinde işportacılık yapmıştır. Askerlik görevini erteleyebilmek için okula dönme kararı veren Demirkubuz daha sonradan liseyi dışarıdan bitirerek İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne girdi.

1986 yılında Zeki Ökten'in asistanlığını yaparak sinemaya başlaydı. Zeki Demirkubuz ilk uzun filmi C Blok'u (1994) çekene kadar çeşitli yönetmenlerin asistanlığını yapmıştır.
İlk uzun filminden sonra kendi senaryolarını yazan bağımsız bir yönetmen olarak çalışmaya devam etmiştir. Zeki Demirkubuz kendisini Uluslararası eleştirmenler ve izleyicilere, Venedik Film Festivali'nde gösterilen ikinci filmi Masumiyet'le göstermiştir.

Zeki Demirkubuz Kader filminin konusu nedir? Zeki Demirkubuz kimdir?

Zeki Demirkubuz Kader filminin konusu nedir?

Bekir Uğur'a aşıktır. Uğur Zagor'u sevmektedir, Zagor ise suç işlemeyi....

Aşkının peşinde olan, kendini hiçe sayarak sürecek bu kovalamaca ile gururunu, benliğini, bütün kişiliğini yitirse de, bir tek şeyi, aşkın masumiyetini yitiremez. Zeki Demirkubuz, Uğur ile Bekir'in 40'lı yaşlarındaki hikayelerini anlattığı, başyapıtlarından biri olan "Masumiyet" filminin ardından, şimdi de Kader ile bu karakterlerin gençlik yıllarına bir bakış atıyor.

Zeki Demirkubuz Kader filminin konusu nedir? Zeki Demirkubuz kimdir? ile ilgili etiketler zeki demirkubuz kimdir kaç yaşında masumiyet filmi Kader filminin konusu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.