Zeki Çelik kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Zeki Çelik kimdir? Bursaspor altyapısında yetişen Mehmet Zeki Çelik buradan İstanbulspor'a transfer oldu. İlk başarılı çıkışını burada gerçekleştiren Zeki Çelik sonrasında Avrupa'ya transfer oldu. Sağ bek mevkiinde forma giyen Zeki Çelik Milli Takım'da da oldukça başarılı bir performans gösteriyor. İnternette de başarılı futbolcu hakkında birçok araştırma yapılıyor. Peki Zeki Çelik kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Mehmet Zeki Çelik hangi takımda oynuyor? İşte yanıtı...

Zeki Çelik kimdir? Milli Takım'da gösterdiği başarılı performansla sağ bek mevkiinin vazgeçilmez ismi haline gelen Mehmet Zeki Çelik, Türk futbolseverlerin de beğenisini toplamaya devam ediyor. İnternette ise Zeki Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımda oynuyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Zeki Çelik kimdir? Aslen nereli? İşte detaylar...

ZEKİ ÇELİK KİMDİR?

17 Şubat 1997'de Bursa'da doğan ve Bursaspor altyapısında futbola başlayan Mehmet Zeki Çelik, 1 yıllık Bursa Nilüfer macerasının ardından 2016 yazında İstanbulspor'un yolunu tuttu.

Bursaspor'un tüm alt yaş kategorilerinde forma giymesine karşın A takım'da forma giyemeyen genç yıldız. 11 kez Türkiye U16, 12 kez Türkiye U17, 2 kez Türkiye U18 ve 8 kez de Türkiye U21 formaları giydi.

Mehmet Zeki Çelik, İstanbulspor adına 69 karşılaşmada forma giydi ve 3 gol atıp 1 asiste imza attı.

Temmuz 2018'de 2.5 milyon euro bonservis karşılığında Ligue 1 ekiplerinden Lille'e transfer olan genç oyuncu, 2018-19 sezonunda toplam 36 resmi maça çıkıp 1 gol, 5 asistlik katkı sağlamayı başardı.

A Milli Futbol Takımı ile 7 resmi maça çıkan Zeki, Özbekistan'a karşı oynanan hazırlık maçında 2 gol kaydederek A Mili Takım forması ile ilk gol sevincini yaşamış oldu ve ülkesine galibiyeti getirdi.

Zeki Çelik kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler Milli Takım Zeki Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.