Zekeriya Öz ve MİT TIR'ları savcısının Türkiye'de nasıl saklandığı ortaya çıktı...

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kriptolu haberleşme programı ByLock yazışmaları çözülmeye devam ediyor. Yüksek yargı mensubu FETÖ'cülerin kurduğu ByLock gurubundaki konuşmalara göre 17/25 Aralık yargı darbesini yürüten savcı Zekeriya Öz ile MİT TIR'ları savcısı Yaşar Kavalcıoğlu gaybubet evlerinde saklanmış. Gruba üye isimler arasında ise adeta yok yok...

Sabah yazarı Kenan Kıran'ın haberine göre, yargı üyelerinin ByLock yazışmalarında; 17-25 Aralık yargı darbe girişimini yöneten ve Almanya'ya firar eden İstanbul Eski Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'ün örgüt mensuplarını gizlemek amacıyla oluşturduğu 'gaybubet' evlerinde kaldığı ifade edilmiş. Yargı üyelerinin, 21 Ocak 2016 tarihli yazışmalarında; Hatay'da MİT Tırları'nı durduran savcı Yaşar Kavalcıoğlu'na, "Zekeriya Öz gibi 'Gaybubete gideceksin' dediler abiler. Gaybubet hiç kolay değil. Sürecin ne zaman biteceği belli değil"ifadelerini kullanılmış.

BYLOCK GRUBU'NDA GAYBUBET EVLERİ KONUŞULMUŞ

ByLock kullanan savcılar Tahir Aydoğmuş, Hasan Dursun, İsmail Hakkı Şentürk ve Selami Solak; hakimlerTeoman Gökçe, Veysel Aslan, Ali Çelen, Nidai Demirtaş, Hüseyin Babaoğlu, Hamitalı Kandil, Ahmet Campolat, Erhan Yılmaz, Vedat Aydoğdu ve Hatice Coşkun; Yargıtay Tetkik Hakimi Yüksel Ödemiş, Danıştay Tetkik hakimleri İbrahim Arslan, Burak Gençoğlu, Ahmet Akkoca ve Ali Osman Avcı; Anayasa Mahkemesi Raportörü Recep Ünal, Seydişehir Adalet Komisyonu Başkanı Bünyamin Çoban, Doğubeyazıt İlçe Emniyet Müdürü Başkomser Halil Kocaman, Bitlis Eren Üniversitesi'nden İhsan Biroğlu, öğretmenler Fatma Kutsal Şahin ve Sahibe Kadıoğlu'nun oluşturduğu grup yazışmalarında; Suriye'deki Türkmenlere yardım götüren MİT'e ait TIR'ı, Hatay'da durdurarak arama yapmak isteyen eski Kırıkhan Savcısı Yaşar Kavalcıoğlu'nun 'gaybubet' evlerinde saklandığı ifade edilmiş.

gaybubet_evi

"BAŞIMIZA BİR BALYOZ İNDİĞİNDE ONUN ŞOKUNU YAŞIYORUZ"

Yazışmalarda; 'gaybubet' nasıl saklanacağı açıkça ifade ediliyor. Yazışmalarda; "Özal, Demirel ve Ecevit fazlasıyla bu misyonu (Fetullah Gülen grubu) eda etmişlerdi. Biz hadiselerin arka yüzünü görmediğimizden başımıza bir balyoz indiğinde onun şokunu yaşıyoruz" denilmiş.

FETULLAH GÜLEN, HASAN CEMAL VE MAHMUT TANAL'A KİTAP İMZALAMIŞ

Yargı üyelerinin 9 Şubat 2016 tarihli yazışmalarında; Fetullah Gülen'in, Hasan Cemal ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'a kitabını imzaladığı bilgisine yer veriliyor. Hakim ve savcıların, FETÖ lideri için dua etmeleri yargının düştüğü acziyeti gözler önüne sermesi açısından dikkat çekici...

İşte o yazışmalar:

***

Tarih: 13 Kasım 2015

KAPI NUMARALARI GİRİŞ ŞİFRELERİ NEYDİ?

- Pazar günü için

- Baylar Park Vadi Sitesi B Blok Kat:3 No:10

(Tahir Aydoğmuş ve Çiğdem Aydoğmuş'un; 2015 yılının Ekim ve Kasım aylarında oturduğu tespit edildi)

- Saat kaçta gelirsiniz?

- 10:30 Kahvaltısız demiştik abi

- Abi sizin kapı numaraları giriş şifreleri neydi?

- 587842

***

YAŞAR KAVALCIOĞLU'NUN BÜYÜK OĞLANI KAYDETTİRDİK

- Yaşar'ı (Yaşar Kavalıcıoğlu) ihraç ettiler bugün

- Abi Yaşar abi şu an nerede?

- Yaşar Tır savcılarından

- Aksaray savcısı

- (Yaşar Kavalcıoğlu) beyin özel okul netleşti mi?

- Yarın büyük oğlanı kaydettireceğiz.

- Bugün Yaşar'ın (Yaşar Kavalcıoğlu) büyük oğlanı kaydettirdik

***

Tarih: 11 Ocak 2016:

ZEKERİYA ÖZ GİBİ 'GAYBUBETE GİDECEKSİN' DEDİLER ABİLER

- Abi merhaba. Abiyle görüştüm. Yaşar abiyle daha az tanınan ve bilinen bir yerde 'görüşün' dedi. Yaşar abinin bildiği ve önerebileceği başka bir yerde buluşabiliriz. Bir de Yaşar (Yaşar Kavalcıoğlu) abiyle digital veri alışverişi yapacak mıyız? Onu da netleştirirse ona göre bilgisayarımı getireyim. Selamlar. Çarşamba 22'de son hali netleştiririz.

- Yaşar sorayım

- Merhaba

Tarih: 21 Ocak 2016

- Zekeriya Öz gibi 'Gaybubete gideceksin' dediler abiler

- Yurt içi yurt dışı bilmiyoruz

- Abi merhabalar. Bu gaybubet konusunda taşra karar vermiş. Ben Yaşar abi için gerekli olmadığını düşündüğümü ve SEGBİS duruşmasına hazırlık yapıp katılması gerektiğini düşündüğümü belirttim. Dönüş olunca sizinle paylaşırım. Bu arada ihraç kararının tebliği halinde ön inceleme ve sonrası itirazları Yaşar abinin bulunmadığı aşamalarda avukatı aracılığıyla muhakkak takip ederseniz hukuki sürecin akim kalmaması için iyi olur. Selamlar

Tarih: 24 Ocak 2016

- Yaşar'ı uzaklara gönderdik.

- Geçen hafta

GAYBUBET HİÇ KOLAY DEĞİL. SÜRECİN NE ZAMAN BİTECEĞİ BELLİ DEĞİL

- Yaşar abi siz bizim için çok değerlisiniz

- Daha geçenlerde büyüğümüzden öyle notlar geldi ki. Vallahi cennet size çok yakın diye düşünüyorum. Subjektif olabilir bu ama çok işaretler bunu gösteriyor.

- Abi siz çok büyük şeyleri kazanma kuşağında bulunuyorsunuz.

- Aman dikkat edin. Yengeyle de konuşun abi. Gaybubet hiç kolay değil. Sürecin ne zaman biteceği belli değil.

- Şartlar çok ağırlaşabilir. Şeytan bu süreçte çok değişik vesveseler ile sizinle ve yenge ile emin olun uğraşacaktır. Aman çok büyük şeyleri kazanayım derken, Rabbim muhafaza buyursun, en kötüsü burdan kaybetmek olur. Onun için sabır, sabır, sabır abi. Bundan sonrası sabır ile tevekkül ile teslimiyet ile beklemek.

- Evet abi aynen öyle yazılan yazıldığına varacak.

- Evde boş dahi olsa flash olmasın

- Abi birde evden çıkarken bere atkı tam kamufle çıkın.

***

(Tarih: 20 Nisan 2017: MİT'e ait TIR'ları Hatay'da durdurarak arama yapmak isteyen ve itiraz eden MİT görevlilerini tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan eski Kırıkhan Cumhuriyet Savcısı Yaşar Kavalcıoğlu tutuklandı)

***

Tarih: 13 Ağustos 2015:

BEN ÇOCUKLARI DİNİ KÖKENLİ BİR OKULA GÖNDERMEYECEĞİM

- Ben çocukları dini kökenli bir okula göndermemeyim diyor. Doğru mu diyor? Doğru mu düşünüyorum?

***

Tarih: 10 Ekim 2015

– Digitürk'üm var. Kapatayım mı?

***

Tarih: 18 Aralık 2015

CHP MİLLETVEKİLLERİ EREN ERDEM VE ALİ ŞEKER, SARİN GAZI BELGELERİNİ AÇIKLADI

- CHP milletvekilleri Eren Erdem ve Ali Şeker, Suriye'de kullanılan sarin gazının Türkiye'de üretildiğine yönelik belgeleri açıkladı. Suriye'ye silah

***

Tarih: 28 Aralık 2015

BAŞIMIZA BİR BALYOZ İNDİĞİNDE ONUN ŞOKUNU YAŞIYORUZ

- Tahşiye davasının zaten birinin iki dudağı arasında hükmü vermiş. Şimdi mahkemecilik oynuyorlar. Oynaya dursunlar. (…) Hiçbir şey istemedik, sadece referans olun dedik. Özal, Demirel ve Ecevit fazlasıyla bu misyonu eda etmişlerdi. Biz hadiselerin arka yüzünü görmediğimizden başımıza bir balyoz indiğinde onun şokunu yaşıyoruz.

***

Tarih: 15 Şubat 2016:

MAYIS AYINDA HEP BERABER HOCAEFENDİNİN DUASINI ALIYORUZ

Kıymetli abiler, 15 Şubat-15 Mayıs arası alttaki limitleri tamamlayan abilerimiz ve eşlerinin isimleri Hocaefendi'ye dua için gönderilecek.

***

Tarih: 15 Şubat 2016:

MEVCUT SIKINTILARDAN DOLAYI HİMMETİ 200 TL İLAVE ALIYORDUK, BUNU ALMAYA DEVAM EDİYORUZ

Cihan FM, Irmak TV, Mehtap TV bunların takibini alalım. Radyodan da dinleyebiliriz. Bamteli ve herkulnağme dinlemediğimiz olmamalı. 15 Mayıs'a kadar yapmamız gereken çetele hedeflerimizi abilerimize duyuralım. İnşallah hep beraber hocamızın duasını ismen almak nasip olur. Abilerimizin himmet rakamlarını ve ödediği miktarları alalım ve kalan kısımlarını 6 Haziran'a kadar ödemelerini rica edelim. Mevcut sıkıntılardan dolayı 200 TL ilave alıyorduk, bunu almaya devam ediyoruz.

Tarih: 15 Şubat 2016:

Herkul.org'a VPN vasıtasıyla girebilirsiniz.

***

Tarih: 15 Şubat 2016:

Konu: Fw: Fw: (önemli) İstanbul 7.sch (Sulh Ceza Hakimi) İsmail Yavuz

Herkul.org sitesini kapatan hakim. Abiler bu şahıs hakkında güncel veya aşağıdakilerden farklı bilgiler varsa elinizde talep ediyoruz. Hürmetler sahadan bilgi talep ediyoruz. İsmail Yavuz hakim. İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimi. HSYK seçimi (2014 yılı) Yargıda Birlik Platformu, namaz, Cuma, oruç tam olduğu, içki içmediği, hizmeti bilip sevdiği, yayınları, olimpiyatları takip ettiği, eskiden MGV bağlantısının olduğu, eşinin kapalı ve öğretmen olduğu, atama sorunu olduğu, Yalova istediği, yardımcı olunacağı beklentisi olduğu, ama olmayınca üzüldüğü, kurul yönünden sadece şirketten olanların taleplerinin karşılandığını düşündüğünü, kendi adamlarını iyi yere getirip, ortada kalan muhafazakarlara sahip çıkılmadığını düşündüğü. Tatiilini Sivas'ta ve genellikle Capris'te tatil yaptığı, (Ankara 2013) Kayınvalidesinin nüfus kaydının bulunduğu Sivas- Suşehri, Akçaağıl Alevi vatandaşların yaşadığı köy olduğu (baba kütüğü) (anket 2013 özet)

***

Tarih: 14 Şubat 2016:

BAŞSAVCI, BAŞSAVCI VEKİLİ, SAVCI VE HAKİMLERİN MOTİVASYON KAYNAKLARI TESPİT EDİLMELİ

- Saha bilgisine ihtiyaç var muhterem abiler. Acilen sıcak saha bilgilerine ihtiyaç var. Küçük kırıntı küçümsemeden gerektiğinde analizlerle birlikte merkeze bu yükü bırakmadan abilerden beklemekteyiz. Bu konu titizlikle araştırılmalı. Hangi ilde, hangi başsavcı, başsavcı vekili, savcı ve hakimler, bu konuda şehvetli oldukları ve motivasyon kaynakları kimler olduğu tespit edilmelidir.

***

Tarih: 20 Aralık 2015:

FETULLAH GÜLEN'E DUA ETMEYE DEVAM EDELİM

Konu çok önemli

Günlük 50 Felak, 50 Nas ve 50n ayetel kürsi okuyup hizmetimize ve H.E.'ye (Fetullah Gülen) dua atmeye devam edelim

***

Tarih: 14 Şubat 2016:

EVLERE GİRİŞ VE ÇIKIŞLARDA TEDBİRLİ OLMALIYIZ

Konu: Tedbirli olma adına tamamen uyguluyoruz

Bunu göndermeli miydim bilmiyorum. Uymamız gereken tedbir davranışları ev giriş-çıkış. 1- Evlere giriş ve çıkışlarımıza daha da önem vermeliyiz. Her akşam dışarı çıkıyoruz.

***

Tarih: 30 Ocak 2016

GAYBUBET EVLERİNİ GÜNDEM YAPMAYALIM

Açığa alınmış, gaybubette olanlara gündem yapmayalım. Himmet nedeniyle bizden uzaklaşacak olanlara teklif etmeyelim.

***

Tarih: 9 Şubat 2016

FETULLAH GÜLEN, HASAN CEMAL VE MAHMUT TANAL'A KİTAP İMZALAMIŞ

Konu: Büyüğümüzden (Fetullah Gülen'den) notlar.

Peylenen çok insan oldu. Ben bu kadar tahmin etmiyordum. Çoğunun sesini kestiler. Onun için Hasan Cemal ve Mahmut Tanal'a imzaladığım kitapta E. Zola'ya atıfta bulundum.

***

Tarih: 9 Şubat 2016

TWİTTER KULLANIRKEN VPN KULLANILMASI ŞART

Konu: Twitter güvenlik açıkları

Sosyal medyada iletişim için kullanılan whatsapp, facebook ve twitter ile alakalı bilinen güvenlik açıkları gönderilmiştir. Özellikle abiler tarafından kullanılan bu programlara dikkat çekmek istedik. Twitter kullanırken VPN kullanılması şart çünkü konum bilgisi girilmese bile otomatik konum bulundurma seçeneği var. Yukarıda yazdığım VPN ile alakalı öneri çok önemli

***

Tarih: 15 Şubat 2016

FETULLAH GÜLEN'E DUA. ABİLER SON 45 DAKİKAMIZ

Konu: Başlayalım abiler Bismillah

Gönderilen diğer kişiler (494217, 508663, 45419, 508484, 508236, 10377

Tarih: 15 Şubat 2016 Saat: 21:29:44

Konu: Mayıs ayında hep beraber Hocaefendi'nin duasını alıyoruz. (Programımız) Abilere haber edelim, yarın hazır olalım inşallah. Başlayan abilerimiz dönüş verebilir mi? ARO Kampımız 20:30'da başlayıp 23:30'da bitecek. Abilerimize iletelim. Büyüğümüze dua (Fetullah Gülen)

Konu: 1.5 saati geride bırakıyoruz. Rabbim sevabına erdirsin. Dualar kabul edilsin inşallah

Konu: Abiler son 45 dakikamız. Rabbim sevabına erdirsin inşallah

Zekeriya Öz ve MİT TIR'ları savcısının Türkiye'de nasıl saklandığı ortaya çıktı... ile ilgili etiketler ByLock FETÖ Zekeriya Öz yaşar kavalcıoğlu gaybubet evleri yüksek yargı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.