Zekeriya Öz, Metin Topuz ve İranlı Zindaşti'nin ilişkisini anlattı! 12 gün sonra öldürüldü...

Restoranda ailesinin yanında suikasta kurban giden avukat Kudbettin Kaya, Balyoz ve Ergenekon’da gizli tanıklık yapan İranlı uyuşturucu taciri Zindaşti’yi işaret edip “Öldürülme riskim var” demişti. Kaya, FETÖ'cü savcı Zekeriya Öz, ABD Konsolosluğu çalışanı Metin Topuz ile İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti'nin Amerikalı ajanlarla ilişkisini anlattıktan sadece 12 gün sonra infaz edildi...

FETÖ'den tutuklu ABD konsolosluk görevlisi Metin Topuz, İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti ve FETÖ'cü savcıların ilişkilerini deşifre eden, Zindaşti'nin kızının katil zanlısı Orhan Ünğan'ın avukatı Kudbettin Kaya, ailesiyle yemek yerken suikaste kurban gitti. Duruşmalarda Zindaşti ve iş birlikçileri tarafından öldürüleceğini dile getiren Kaya, "Gizli tanık (Zindaşti) hayatımı bitirme noktasına getirdi. Öldürülme riskim var" demişti.

SANDALYESİNDE GLOCK'LA VURULDU

Sabah'ın haberine göre Avukat Kudbettin Kaya, önceki akşam arkadaşları ve ailesi ile gittiği Yeşiköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki bir restoranda, yanına gülerek yaklaşan saldırganın hedefi oldu. Kaya, 5-6 kez ateşlenen Glock marka silahtan çıkan kurşunlarla oturduğu sandalyede öldü.

Kimliği belirsiz saldırgan, silahı Gazi Evrenos Caddesi üzerinde yola atarak kayıplara karıştı. Avukat Kaya ise bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

kudbettin_kaya2

'HAYALET ORHAN'IN AVUKATIYDI

Ergenekon mağduru olan Kudbettin Kaya, yargıyı etkileme iddiasıyla FETÖ'cü firari savcı Zekeriya Öz tarafından gözaltına alınmış ve bir süre cezaevinde kalmıştı.

Kaya, FETÖ'nün uyuşturucu baronu İranlı Naci Şerifi Zindaşti'nin kızı Arzu Zindaşti ve yeğeni Devrim Öztunç'un öldürülmesi olayında azmettirici olarak 2 yıldır tutuklu bulunan 'Hayalet Orhan' lakaplı Orhan Ünğan'ın 3 avukatından da biriydi.

Davanın 31 Mart'taki 5'inci duruşmasında hayatından endişe ettiğini söyleyen Kudbettin Kaya şöyle demişti: "Bu dava, basit bir cinayet yargılaması davası değil, başka hesaplar görülmektedir. Ergenekon'a katılan gizli tanık (Naci Zindaşti'yi kastediyor) benim hakkımda ifade verip meslek hayatımı bitirme noktasına getirdi.

naci_zindasIti

'YA ÖLECEĞİM YA DA BENİ ÖLDÜRECEKLER'

Bir kısım etkili siyasi kişilerin Zindaşti'ye vatandaşlık için referans olduğunu öğrendim. Yalova'da Zindaşti'nin yanındaki kişilere silah ruhsatı için referansını gördüm. Bu durumu devlete bildirdim ve vatandaşlık verilmesini engelledim. Gelecek oturumda bulunmayabilirim. Öldürülme riskim var veya ben nefsi müdafaa kapsamında birilerini öldürmek durumunda kalabilirim."

metin_topuz

ABD AJANLARIYLA KUMPAS PAZARLIĞI

Suikasta kurban giden Kudrettin Kaya'nın avukatlığını üstlendiği Orhan Ünğan mahkemeye sunduğu dilekçede "Ergenekon ve Balyoz'da gizli tanıklık yapan Zindaşti, soruşturmaların seyrini değiştirmek için ABD Uyuşturucu ile Mücadele Birimi ajanlarıyla gizlice görüştü. Görüşmeyi de Zekeriya Öz ile Topuz ayarladı" demişti.

zekeriya_oIz

12 GÜN SONRA İNFAZ

Kudbettin Kaya, davanın 20 Ekim'deki son duruşmasında da, "Bu benim son davam. Ben artık bu ülkede avukatlık yapmayacağım. Bana bunu reva görenlerden hesap soracağım. Bu davadan sonra mesleği bırakıp köyüme döneceğim" demişti.

Zekeriya Öz, Metin Topuz ve İranlı Zindaşti'nin ilişkisini anlattı! 12 gün sonra öldürüldü... ile ilgili etiketler kudbettin kaya Zekeriya Öz metin topuz naci şerifi zindaşti orhan ünğan narkofetö
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.