Zehra Çilingiroğlu’ndan sürpriz evlilik açıklaması! / VİDEO

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu geride bıraktığımız akşam yeni sevgilisiyle görüntülendi. Muhabirlerin ısrarlı soruları karşısında önce tebessüm eden Zehra, "Evlilik teklifini ben yaptım" diyerek araca bindi. Haberciler Zehra'nın şaka mı yaptığını, gerçek mi söylediğini anlayamadı...

Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu yeni sevgilisi genç iş adamı Eray Ölçüm ile önceki akşam Tarabya Yüksel Balık’ta ilk kez görüntülendi.

zehra2
Arkadaşları ile yemek yiyen ikiliden Zehra’nın sevgilisi Ölçüm’e sürekli ‘Seni seviyorum’ dediği duyuldu.

zehra4
ZEHRA KAFALARI KARIŞTIRDI

Mekan çıkışında kameralara konuşan Avşar kızı, yaptığı açıklama ile de herkesi güldürdü.

zehra
Bir muhabirin ‘ilişkide ilk adımı kim attı, ne zaman başladı’ sorusuna “Evlenme teklifini ben yaptım” diyek yanıt veren Zehra'nın açıklaması kafaları karıştırdı.

Zehra Çilingiroğlu’ndan sürpriz evlilik açıklaması! / VİDEO ile ilgili etiketler Zehra Çilingiroğlu Hülya Avşar eray ölçüm evlilik teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.