15 Temmuz ihanetinin en yakın tanıkları anlattı

Devletin kılcal damarlarına sinsice sızan ve binlerce insanın hayatını kumpaslarla karartan FETÖ'nün kirli yüzü 15 Temmuz'un 4. yıl dönümünde bir kez daha gözler önüne serildi. Hain darbe girişiminin en yakın tanıkları, yaşananları TRT Haber'de ekranlara gelecek 'Zehirli Salkım' belgeselinde anlattı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü yaklaşırken, TRT Haber ihanet gecesi ve o geceye giden süreçte yaşananları anlatan yeni bir belgesele imza attı.

FETÖ'nün giriştiği kalkışmayı ve ihanet şebekesinin yapılanmasının detaylarının yer aldığı belgeselde, olayın en yakın tanıkları yaşadıklarını anlattı.

"BU AKIL BAŞKALARININ AKLIDIR"

Belgeselin tanıtımında İstanbul Cumhuriyet Savcısı İrfan Fidan'ın "Bu akıl bu toprakların aklı değildir. Bu akıl başkalarının aklıdır" ifadesi yer aldı.

4 BÖLÜM HALİNDE TRT HABER'DE

11 Temmuz'dan itibaren 4 bölüm halinde TRT Haber ekranlarına gelecek 'Zehirli Salkım' isimli belgeselde kumpas mağdurlarının ve gizli tanıkların da yer aldığı görüldü.

15 Temmuz ihanetinin en yakın tanıkları anlattı

15 Temmuz ihanetinin en yakın tanıkları anlattı ile ilgili etiketler 15 Temmuz FETÖ TRT Belgesel TRT Haber zehirli salkım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.