Zehirlendiği iddia edilen Kadirov'un sağlık durumu nasıl?

Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek için, Moskova’ya giden ve zehirlendiği iddia edilen Çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadirov ile ilgili belirsizlik sürüyor.

Ramzan Kadirov,bundan 15 gün önce halk sağlığı gerekçesiyle sağlık ve gıda sevkiyatı amaçlı giriş çıkışlar hariç başta Rusya olmak üzere komşu bölgelerle sınırı kapattığını açıklamıştı. Kadirov’un bu açıklamasına ilk tepki Rusya Başbakan Mihail Mişustin’den gelmişti.

PUTİN KADİROV’U AÇIKÇA ELEŞTİRMİŞTİ!
Çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadirov, koronavirüs salgını nedeniyle sınırları komşu bölgelere kapattığını açıklayınca Rusya Devlet Başkanı Putin tarafından isim vermeden eleştirilmişti. Putin valilerle yaptığı bir toplantıda, “Federal bölgelerin koronavirüs nedeniyle kapatılması kabul edilemez.” şeklinde konuşmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Çeçenistan kaynakları Kadirov’un Moskova'da koronavirüs nedeni ile tedavi altına alındığını duyurmuşlardı. Ancak, SuperHaber yaptığı araştırmada Kadirov’un zehirlendiği iddiaları bilgilerine ulaşmış ve bunu haber haline getirerek duyurmuştu. Çeçenistan ve Rusya tarafından Kadirov'un sağlık durumuna ilişkin ise net bir açıklama yapılmamıştı.

KADİROV İLE İLGİLİ YENİ GELİŞMEYİ YİNE SUPERHABER AÇIKLIYOR!
SuperHaber’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bgililere göre, Ramzan Kadirov Putin ile görüşmek için hazırlanırken rahatsızlandı ve koronavirüs iddiası ile hemen Moskova’ya götürüldü. Burada bir hastanede tedavi altına alınan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen Kadirov ile ilgili hiç bir haber duyurulmadı.

BAYRAM KUTLAMA VİDEOSUNDA SESİ VAR AMA KENDİSİ YOK!
Bugün Çeçenistan medyasında çıkan bir haber, Kadirov’un durumunun belirsizliğinin sürdüğünü ortaya koydu.
Haberlerde Kadirov’un Moskova’da koronavirüs tedavisi gördüğü bildirildikten sonra, Ramazan Bayramı onuruna bir video mesajı yayınladığı yazıldı. Ancak dijitaL medyada yayınlanan haberde, Kadirov’un videosunun olmadığı görüldü.

Sadece ses içeren o videoda Kadirov’un “Allah'tan, sinsi ve kötü olan, birçok ülkeyi emen COVID-19 virüsünü yenmek için bize güç vermesini istiyoruz” dediği belirtiliyor. Grozni televizyon ve radyo şirketi müdürü Akhmed Dudaev, TASS'a yaptığı açıklamada, Kadirov'un videoyu bizzat kendisinin çektiğini açıkladı.Ancak videonun neden yayınlanmadığı henüz bilinmiyor.

“KADİROV’UN DURUMU DÜZELDİ ANCAK DOKTOR KONTROLÜNDE !”
Bu arada, Çeçenistan medyasında çıkan haberlerde ise TASS Haber ajansı ve Interfax kaynak gösterilerek Ramzan Kadirov'un Moskova'daki koronavirüs hastanesinde bulunduğu belirtiliyor. 24 Mayıs'ta Kadirov’un tamamen iyileştiği,ancak yine de Moskova doktorlarının gözetiminde kaldığı belirtiliyor. Öte yandan,Çeçen Meclis Başkanı Magomed Daudov ise Kadirov'un hastalığı hakkındaki bilgileri “dedikodu” olarak nitelendirdi ve kendisinin sağlıklı olduğunu söyledi.

Zehirlendiği iddia edilen Kadirov'un sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler ramzan kadirov çeçenistan zehirlendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.