Zehir tacirlerini engelleyemedikleri koku ele verdi!

İstanbul’da depo olarak kullanılan adresten sızan ağır koku polisi harekete geçirdi. Girişi engellemek için kapısına araç çekilen depoya girmeyi başaran ekipler 218 kilo uyuşturucu ele geçirirken, ekipler her yerde zehirin sahiplerini arıyor.

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre; Büyükçekmece’deki bir depodan ağır kokular geldiği ihbarı üzerine harekete geçen İstanbul Narkotik ekipleri, yaptıkları kısa süreli bir teknik takip çalışmasının ardından adrese 22 Ağustos günü baskın düzenledi. Girişi engellemek için kapısının önüne bitişik şekilde sürekli minibüs park edildiği belirlenen adrese, minibüsü çekiciyle kaldırarak giren ekipler adreste çuvallar içerisinde 208 kilo hibrit esrar olarak bilinen Skunk ile Marok adı verilen 10 kilo macun şeklinde Hint keneviri ele geçirdi.

Ekipler, torbacılara dağıtılmak üzere bırakıldığı değerlendirilen uyuşturucuya el koyup imha etmek üzere emniyete götürdü. Uyuşturucunun sahip ve sahiplerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Zehir tacirlerini engelleyemedikleri koku ele verdi! ile ilgili etiketler uyuşturucu zehir tacirleri
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.