Zehir tacirlerine şok baskın!

Osmaniye'de, halk arasında 'torbacı' diye bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik iki ay süren teknik ve fiziki takip yapıldı. Ardından polis hava destekli operasyon düzenlendi. 'Kızılelma 80' adı verilen operasyonda 30 şüpheli gözaltına alındı.

 İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde, uyuşturucu satıcılarına yönelik 'Kızılelma 80' operasyonu düzenledi.

40 ADRESE BASKIN YAPILDI

2 aylık fiziki ve teknik takip sonucu daha önceden belirlenen 40 adrese 200 polis, özel harekat, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ve asayiş birimlerinin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirilen baskında 30 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde narkotik köpekleri ile yapılan aramalarda, 45.16 gram eroin, 12.79 gram metamfetamin, 7.15 gram bonzai, 35 yeşil reçete hap ve 2 ruhsatsız silah ele geçirildi. Emniyete götürülen şüphelilerin sorgusu sürüyor. 

Zehir tacirlerine şok baskın! ile ilgili etiketler Osmaniye Gözaltı uyuşturucu narkotik operasyon torbacılar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.