Zehir tacirlerine şafak operasyonu: Çok sayıda kişi gözaltına alındı!

İstanbul'da Maltepe, Esenler, Tuzla, Bahçelievler, Bağcılar ve Güngören ilçelerinde 48 şüpheliye yönelik yapılan operasyonda 42 adrese operasyon düzenlendi. Çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken, operasyonda çok sayıda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği de belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından adreslerini belirledikleri uyuşturucu tacirlerini yakalamak için harekete geçti.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekipleri sabah saatlerinde Maltepe, Esenler, Tuzla, Bahçelievler, Bağcılar ve Güngören ilçelerinde bir adreslere eş zamanlı baskın yaptı.

Özel harekat ekiplerinin katıldığı baskında torbacı olarak tabir edilen çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Zehir tacirlerine şafak operasyonu: Çok sayıda kişi gözaltına alındı!

 

 

 

Zehir tacirlerine şafak operasyonu: Çok sayıda kişi gözaltına alındı! ile ilgili etiketler İstanbul uyuşturucu Operasyon Zehir Gözaltı tacir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.