Zarrab davası sürerken FETÖ elebaşı Gülen'in hesabından paylaşıldı!

ABD'de Rıza Sarraf'ın tanık, Halkbank yöneticisi Mehmet Hakan Atilla'nın sanık olduğu dava devam ederken Fethullah Gülen'in sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yapıldı.

Fethullah Gülen’in Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Fethullah Gülen’in 20 Ocak 1989 tarihinde Üsküdar Valide Camii'nde yaptığı konuşması paylaşıldı.

Sarraf davası sürerken yapılan paylaşımda, 55 dakikalık video bulunuyor. Videonun sonunda ise Gülen Mehmet Akif Ersoy’un “Bir Gece” isimli şiirini okuyor.

Gülen’in okuduğu Mehmet Akif Ersoy’un şiirinin sonunda, “Derken, büyümüş, kırkına gelmişti ki öksüz, başlarda gezen kanlı ayaklar suya erdi! Bir nefhada kurtardı insanlığı o ma'sum, bir hamlede kayserleri, kisrâları serdi! Aczin ki, ezilmekti bütün hakkı, dirildi; Zulmün ki, zevâl akılına gelmezdi, geberdi!” ifadeleri yer alıyor.

sputnik

Zarrab davası sürerken FETÖ elebaşı Gülen'in hesabından paylaşıldı! ile ilgili etiketler FETÖ fethullah gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.