Zara neden boşandı? Ünlü türkücü Zara Şarkılar Bizi Söyler'in Konuğu Oldu!

Zara neden boşandı sorusu gündemde. Şarkılar Bizi Söyler programının konukları arasında yer alan ve bir dönem gündemden düşmeyen ünlü türkücü Zara'nın boşanmasına ilişkin detaylar haberimizde.

Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konukları arasında yer alan Zara neden boşandı? Boşanmaya ilişkin detaylar haberimizde.

ZARA NEDEN BOŞANDI?

Zara ile Akif Beki boşandı. Türk halk müziği sanatçısı Zara ile gazeteci Akif Beki'nin dört yıllık evliliği bitmişti. Deep İletişim'den yapılan açıklamada, Zara'nın, dört yıl önce hayatını birleştirdiği Akif Beki ile Çağlayan Adliyesi’nde boşandıkları belirtildi.

Akif Beki yeniden nikah masasına oturuyor - Medyafaresi.com Mobil

NE NAFAKA NE TAZMİNAT

Çiftin, anlaşmalı olarak tek celsede boşandığı kaydedilen açıklamada, "Mahkemede, birbirlerinden hiçbir talebi olmayan tarafların 3,5 yaşındaki kızları Dila'nın velayetinin annesi Zara'da kalmasına karar verildi" ifadeleri yer aldı.

SAYGIYI KAYBETMEDEN BİTİRELİM

Bir süredir çeşitli konularda anlaşmazlıklara düştüğü iddia edilen çiftin birbirlerine olan saygıyı kaybetmemek adına böyle bir karar aldığı öğrenildi.

AKİF BEKİ ONUN UĞRUNA BOŞANMIŞTI

Akif Beki, Zara ile tanıştığında evliydi. Onun uğruna eşini boşamıştı. Çifti 2012 yılında sürpriz bir şekilde gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti.

Zara, verdiği bir röportajda eşi Akif Beki ile ilgili şunları söylemişti; "Dürüstlüğü, açık sözlülüğü ve bir dava için halka ve millete karşı duyarlı olması. Yakınlaştıkça bu kadar samimiyetle ülke için gözünden yaş akıtan biriyle karşılaştım. Ki ben de öyleyim. Andımızı okurken bile gözyaşı döken biriyim, Atatürk’e sevgi ve muhabbet beslerim. Dolayısıyla Akif’in bu yönü beni çok etkiledi" sözleriyle anlatmıştı.

 

Zara neden boşandı? Ünlü türkücü Zara Şarkılar Bizi Söyler'in Konuğu Oldu! ile ilgili etiketler Star TV Zara
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.