Zara McDermott'in çıplak görüntüleri sızdırıldı!

Love Island yarışması dünya büyük bir ilgi ile izleniyor. Love Island yani Aşk Adası programının yarışmacılarından biri ise Zara McDermott. Love Island yarışmacısı McDermott'un çıplak görüntüleri internete sızdı. Yarışmanın konsepti gereği yarışmacı dışarıda yaşananlardan habersiz hayatını sürdürmek durumunda. Detaylar haberimizde...

Love Island yarışmacısı Zara McDermott'un çıplak görüntüleri internete sızdı. Dünyada pek çok kişi tarafından izlenen programının yarışmacı herkes tarafından merakla araştırılıyor. Programda olan yarışmacı konsept gereği dışarıda olanlardan haberi yok. Çıplak resimleri ve erotik videoları Whatsapp'a sızdırılan yarışmacı merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Zara McDermott'in çıplak görüntüleri sızdırıldı!

Posta'nın haberine göre;Aşk Adası yarışmacısı Zara McDermott isimli 21 yaşındaki yarışmacının uygunsuz görüntüleri ortaya çıktı. Yarışmadayken çıplak görüntüleri hızla yayılan Zara McDermott, olaylardan bir haber programda böy göstermeye devam ediyor.

Whatsapp'ta paylaşılan görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.


Çıplak resimleri ve erotik videoları Whatsapp'a sızdırılan Zara McDermott, yarışma kuralları gereğince dışarıda yaşananlardan habersiz hayatını sürdürmek durumunda.

Zara McDermott'in çıplak görüntüleri sızdırıldı! - Resim : 2
Aileye yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre ise, Zara'nın ortaya çıkan görüntüleri aile fetlerini büyük şoka sokmuş ve hayal kırıklığına uğratmış


Sanal alemde olay yaratan ve Zara'nın fanlarını etkileyen bu duruma genç yarışmacının ne tepki vereceği de merak konusu oldu.

Zara McDermott'in çıplak görüntüleri sızdırıldı! - Resim : 3

 

LOVE ISLAND (2015 TV SERİES)

18 Nisan 2015'te Caroline Flack'in gösteriye ev sahipliği yapacağı açıklandı. Seri sonunda 7 Haziran 2015'te yeni Adalıların villaya girmesini gösteren özel bir canlıyla döndü. Dizide, 2005 yılında özgün serilerdeki Adalılardan biri olan ve diziyi kazanmaya devam eden Calum Best dahil olmak üzere villaya birçok konuk katıldı. Mark Wright, bu dizide Lauren Richardson'un doğum günü partisi için DJing'de bir konuk görünümü yaptı. Seri 15 Temmuz 2015'te sona erdi ve Jess Hayes ve Max Morley tarafından kazanıldı. Islanders Cally Jane Beech ve Luis Morrison, bir bebek sahibi olmak için gösterinin ilk çifti oldu.

İkinci seri 14 Şubat 2016'da teyit edildi ve 30 Mayıs 2016'da yayınlanmaya başladı. Bu seri, villadan çıkarılacak ilk Adalı'yı içeriyordu. Malia Arkian, Kadı McDermott ile yapılan bir tahkim sonrasında, üreticiler tarafından serilerden çıkarılmadan önce sadece bir kaç saat mesai harcadı. Ayrıca, villadan gönüllü olarak ayrılmaya karar veren bir dizi Adalı'yı da içeriyordu, ilk önce Rykard Jenkins. Seriler sırasında ayrıca, Islander Zara Holland, Villa'daki davranışlarından dolayı Miss Great Britain unvanından sıyrıldı. İkinci dizi de Sophie Gradon ve Katie Salmon'un gösteriye ilk aynı cinsiyetten biri olmasını da içeriyordu. Dizi 11 Temmuz 2016'da Cara De La Hoyde ve Nathan Massey tarafından kazanıldı.

LOVE ISLAND (2005 TV SERİES)

Aşk Adası (aslında Celebrity Love Island), ITV'de yayınlanan bir İngiliz reality televizyon programıdır. Gösteride, on iki ünlü ünlü Fiji'de bir adada beş hafta geçirdi. Başlangıçta Patrick Kielty ve Kelly Brook tarafından sunuldu, ikinci seride kadın host olarak Fearne Cotton devraldı. İlk dizi 2005 yazında yayınlandı ve Jayne Middlemiss ve Fran Cosgrave tarafından kazanıldı. İkinci seri, Temmuz 2006'da Celebrity'nin adını bırakarak başladı. Bianca Gascoigne ve Calum Best tarafından kazanıldı.

İlk dizi için tema melodisi, Jem tarafından gerçekleştirilen "Dilek I" idi. İkinci seri için Daniel Pemberton'un (daha sonra "Fiji'den Sevgiden" başlığı altında yayınlanmış) özel olarak yazılan bir yaz teması kullanıldı.

Gösteri, Kasım 2006'da gerçekleştirildi. 13 Şubat 2015'te, Love Island'ın 2015'te ITV2'ye döneceği açıklandı. Daha sonra, 7 Haziran 2015'ten başlayarak, Caroline Flack'in yeniden canlandırılan diziye ev sahipliği yapacağı açıklandı.

 

Zara McDermott'in çıplak görüntüleri sızdırıldı! ile ilgili etiketler Zara McDermott görüntü ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.