Zara Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

Zara Black Friday 2021 indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Efsane Cuma olarak bilinen ve dünyanın en büyük 3 hazır giyim firmalarından birisi olan Zara indirimleri merakla beklenmekte. Peki ama Zara Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? İşte, Zara indirimleri hakkında detaylı bilgiler.

İspanyol merkezli giyim ve aksesuar merkezlerinden birisi olan Zara her sene düzenlediği Black Friday indirimleri ile alışveriş tutkunları tarafından yakından takip ediliyor. 1975 senesinde Arteixo, Galiçya'da Amancio Ortega ve Rosalía Mera tarafından kurulan Zara, dünyanın en büyük 3 hazır giyim firmasından bir tanesidir.

2017 yılından itibaren dünya genelinde 93 ülkede 2.200'ün üzerinde mağazası bulunan Zara’nın Türkiye’de de 42 mağazası aktif olarak yer almaktadır. Inditex grubu bünyesinde yer alan Zara grubun en büyük şirketlerindendir. Inditex grubunun içerisinde Zara ile beraber Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka markaları da bulunmaktadır.

Zara Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

Zara her sene müşterilerine sunduğu Black Friday indirimleri ile bilinmektedir.

Zara Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

Zara Black Friday 2021 indirimleri bu sene 26 Kasım Cuma günü başlayacaktır.

Zara Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar olacaktır.

Zara Black Friday 2021 indirimleri ne zaman? ile ilgili etiketler Zara Black Friday
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.