Zara 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

Zara 2022 Black Friday indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Kara Cuma olarak da bilinen ve dünyanın en büyük 3 hazır giyim firmalarından birisi olan Zara’nın Black Friday indirimleri gündemde. Peki, Zara Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlayacak?

İspanyol merkezli giyim ve aksesuar merkezlerinden birisi olan Zara her sene düzenlediği Black Friday indirimleri ile alışveriş tutkunları tarafından yoğun ilgiye maruz kalıyor. 1975 yılında Arteixo, Galiçya'da Amancio Ortega ve Rosalía Mera tarafından kurulan Zara, dünyanın en büyük 3 hazır giyim firmalarından biri olarak gösteriliyor.

2017 senesinden itibaren dünya genelinde 93 ülkede 2.200'ün üzerinde mağazası bulunan Zara’nın Türkiye’de de 42 mağazası aktif olarak yer almaktadır. Inditex grubu bünyesinde yer alan Zara grubun en büyük şirketlerindendir. Inditex grubunun içerisinde Zara ile beraber Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka markaları da bulunmaktadır.

Zara 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

Zara her sene müşterileri için gerçekleştirdiği Black Friday indirimleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

ZARA 2022 BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Zara 2022 Black Friday indirimleri bu sene 25 Kasım Cuma günü başlıyor.

Zara Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar sunuyor.

Zara 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler Zara Black Friday indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.