Zaporijya'da insani yardım konvoyu bombalandı: En az 23 sivil hayatını kaybetti! Dikkat çeken zamanlama...

Putin'in Herson ve Zaporijya bölgelerinin sözde bağımsızlıklarını tanıyan kararnameleri imzalamasından saatler sonra Rusya, Zaporijya'ya füzeli saldırı düzenledi. Saldırıda 23 kişi hayatını kaybederken 28 kişi yaralandı.

Reuters'ın son dakika haberine göre, Putin'in Herson ve Zaporijya bölgelerinin sözde bağımsızlıklarını tanıyan kararnameleri imzalamasından saatler sonra Rusya, Zaporijya'ya füzeli saldırı düzenledi.

İNSAN, KONVOYDAKİ 23 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Habere göre, Zaporijya'ya füzeli saldırı sonucunda insani konvoydaki en az 23 sivil hayatını kaybederken, 28 kişi de yaralandı.

Zaporijya'da insani yardım konvoyu bombalandı: En az 23 sivil hayatını kaybetti! Dikkat çeken zamanlama...

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, saldırı yerinden olduğunu belirttiği görüntüleri paylaşarak can kaybının artabileceğini ifade etti.

Zaporijya'da insani yardım konvoyu bombalandı: En az 23 sivil hayatını kaybetti! Dikkat çeken zamanlama... ile ilgili etiketler Ukrayna bomba Saldırı Rusya Zaporijya insani yardım konvoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.