Zamlı maaş Ocak'ta mı alınır? Yüzde 30,5 memur maaşı ve emekli maaşları Ocak'ta yatacak mı?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamlar açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı kararlarını açıkldığı 3 Ocak 2022 akşamık memur ve emekli maaşlarına yapılan zamlar da açıklandı. En düşük emekli maaşı 2500 TL olurken memurlara yapılacak zam oranı yüzde 30 oldu. Peki zamlı maaş Ocak'ta mı alınır?

Zamlı maaş Ocak'ta mı alınır? Memur ve emekliye müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Kabine toplantısı kararlarına göre en düşük emekli maaşı 2500 TL oldu. Memur maaşlarına yapılan zam oranı yüzde 30,5 oldu.

ZAMLI MAAŞ OCAK'TA MI ALINIR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı kabine toplantısı kararlarına göre memur maaşlarına yapılan zam oranı yüzde 30,5 zam yapılacak. Öte yandan emekli maaşlarına alt limit belirlendi. Buna göre 2022 yılında en düşük emekli maaşı 2500 TL olacak. Emekli maaşlarına yapılan zam oranları da yüzde 7,5 oranında gerçekleşmiş oldu.

Memur emeklililerinin de yapılan yüzde 30,5 oranında yapılan zamdan yararlanacak. 

Alınan kararlar doğrultusunda emekli ve memur maaşları Ocak ayında hesaplara yatacak. 

Zamlı maaş Ocak'ta mı alınır? Yüzde 30,5 memur maaşı ve emekli maaşları Ocak'ta yatacak mı? ile ilgili etiketler emekli erken emeklilik emekli maaşı memur maaş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.