Zalim İstanbul'dan ilginç bir sahne daha!

Geçtiğimiz haftalarda bekaret sahnesiyle olay yaratan Kanal D dizisi Zalim İstanbul, şimdi de 'cinsel ilişki takvimi' sahnesiyle olay yarattı.

İlk bölümleriyle reyting yarışında Çukur ve Söz gibi iddialı dizilere kafa tutmayı başaran Zalim İstanbul, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Farklı senaryosu ve başarılı oyunculukları ile daha ilk bölümden seyirciyi yakalayan dizinin son bölümlerindeki 'cinsel ilişki takvimi' sahneleri gündem oldu.

ELİNDEKİ HER KOZU KULLANIYOR

Her bölümü ile konuşulan dizide özellikle Seher'in asi kızı Ceren'in oyunculuk performansı dikkatlerden kaçmıyor. Cenk Karaçay ile evlenip Karaçay soyadını almak için elindeki her kozu değerlendiren Ceren'in hırsı izleyiciden tam not alıyor.

Zalim İstanbul'dan ilginç bir sahne daha!SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Fakat dizide izleyicinin gözüne takılan ve sosyal medyanın diline düşen olaylar da var. Bunlardan biri geçtiğimiz bölümlerde yayınlanan bekaret sahnesiydi.

Dizinin bu sahnesi RTÜK'ü harekete geçirmiş ve dizi ceza almıştı. Şimdi ise cinsel ilişki takvimi krizi sosyal medyanın yeni konusu oldu.

Zalim İstanbul'dan ilginç bir sahne daha! - Resim : 2

NE YAPTIĞINI KİMSE ANLAMIYOR

Çok konuşulan sahnede, dizinin Ceren'i evin oğlu Cenk Karaçay'dan yüz bulamayınca ondan çocuk yapmayı kafaya koyar ve her fırsatta Cenk Karaçay ile birlikte olur. Birlikte olduğu günleri ise ablası ve babannesiyle paylaştığı odanın duvarındaki takvime işaretler. Cenk Karaçay ile cinsel ilişki yaşadığı günlere kalp resmi çizen Ceren'in ne yaptığını ise kimse anlamaz.

Zalim İstanbul'dan ilginç bir sahne daha! ile ilgili etiketler Çukur Söz Zalim İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.