Zalim İstanbul ne zaman final yapacak? Neden final yapıyor? Şeniz öldü mü?

Zalim İstanbul ne zaman final yapacak? Yapımcılığını Avşar Film'in yaptığı, yönetmenliğini ise Şenol Sönmez'in üstlendiği, Zalim İstanbul filminin ne zaman final yapacağı merak edilip arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Zalim İstanbul ne zaman final yapacak? Neden final yapıyor? Detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul ne zaman final yapacak? Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinin oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas'ın yer almaktadır. Dizinin final yapacağının açıklanması ile araştırmalar hız kazandı. Birçok kişi Zalim İstanbul dizisinin kaçıncı bölümde final yapacağını ve Şeniz'in ölüp ölmediğini merakla araştırmayı sürdürüyor. Peki, Zalim İstanbul ne zaman final yapacak? Neden final yapıyor? Detaylar haberimizde...

zalim istanbul ile ilgili görsel sonucu

ZALİM İSTANBUL NEDEN FİNAL YAPACAK?

Kanal D'de pazartesi akşamları ekrana gelen Zalim İstanbul reytinglerde düşüş yaşadı. Dizinin geçen hafta yayınlanan son bölümü reyting sıralamasında ilk 10 program arasında yer alamadı. Son dönemde sette yaşanan krizler dışında reytingler de düşmeye başlayınca final kararı alındı.

Zalim İstanbul sezon sonunu beklemeden final yapacak. Dizi, 6 Nisan 2020 Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nedim Oya’nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir. Oya ise Nedim’ i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır.
Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. Şeniz Agâh’ın kaydı dinlediğinde habersiz ona ulaşmaya çalışırken Agâh tüm gemileri yakmıştır.

Ceren Şeniz’in çöküşünü keyifle izlerken köşkte bebeğin varlığı tüm dengesini bozacaktır.

 

Zalim İstanbul ne zaman final yapacak? Neden final yapıyor? Şeniz öldü mü? ile ilgili etiketler Kanal D 2020 zalim istanbul izle final kanal d dizi izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.