Zalim İstanbul dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Zalim İstanbul ilk bölüm tanıtım izle!

Zalim İstanbul dizisi oyuncuları kimler? Kanal D ekranlarında başlaması beklenen Zalim İstanbul dizisinin yayın tarihi belli oldu.Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan gibi oyuncular bulunuyor.İşte Zalim İstanbul dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Zalim İstanbul ilk bölüm tanıtım izle! Detaylar haberimizde

Zalim İstanbul dizisi oyuncuları kimler? Yayın hayatıne merhaba demeye hazırlanan Kanal D'nin yeni dizisi Zalim İstanbul'un ilk tanıtımı geldi.Yapımını Avşar Film’in, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturuyor.Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in iş adamı Agah Karaçay ile yollarının kesişmesini konu alıyor. Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan gibi oyuncular bulunuyor.İşte Zalim İstanbul dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Zalim İstanbul ilk bölüm tanıtım izle! Detaylar haberimizde...

Kanal D'de yakında izleyicisi ile buluşacak olan, yapımını Avşar Film’in, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı "Zalim İstanbul"un ilk tanıtımı yayınlandı.

Zalim İstanbul dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Zalim İstanbul ilk bölüm tanıtım izle!

Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in yer aldığı dizinin genel hikaye ve künyesi ise şöyle:

Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

KİM HANGİ ROLDE OYNUYOR?

Fikret Kuşkan (Ekrem), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)

Fikret Kuşkan Kimdir?

1965 doğumlu ünlü oyuncu. "Babam ve Oğlum", "Anlat İstanbul", "Mustafa Hakkında Herşey" başta olmak üzere 38 filmde ve birçok televizyon yapımında rol alan Kuşkan, Türk Sineması'nın en yetenekli oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

 Mehmet Fikret Kuşkan, 22 Nisan 1965'te İstanbul'da doğdu. Babası Arnavutluk'tan, annesi ise Bulgaristan'dan göçmen olarak gelmiş. Henüz 1 yaşındayken ailesi İstinye'ye taşındı. Gençlik yıllarının büyük kısmının geçtiği semt, Kuşkan için unutulmaz günleri yaşadığı yerdi. 4 yaşındayken babası felç oldu. 4 ablası vardı. Çocukluğunda çok yaramazdı ve vaktinin büyük kısmını mahallede oyun oynayarak geçiriyordu. 13 yaşına geldiğinde babasını kaybetti ve bunun üzerine okulu bıraktı. Tesisatçıda iş bularak burada çalışmaya başladı. 1 yıl sonra eniştesi, Kuşkan'ı kendisiyle birlikte Tokat'a götürdü.
Tokat'ta yaşadığı süre boyunca köy hayatına çabuk ayak uyduran oyuncu, 3 yılın sonunda İstanbul'a döndüğünde yeni hayatına alışmakta zorlandı. Hasköy Lisesi'ne kaydoldu, bir yandan da marangozluk yapmaya başladı.

Oyunculuk, Kuşkan'ın aklına ilk, lise öğretmeninin kendisini, haftasonu tiyatroya çağırmasıyla giriyordu. Liseyi bitirdikten sonra arkadaşlarıyla birlikte bir fotoğraf ajansı kurdu. Ancak tiyatrocu olmak istiyordu, bu yüzden 21 yaşında Mimar Sinan'ın konservatuar sınavına girmeye karar verdi. İlk denemesinde başarılı olamayan Kuşkan, İstanbul Devlet Konservatuarı'nda şansını denedi ve başarılı oldu. Berlin Goethe Üniversitesi'nde burslu olarak okudu.

Kuşkan'ın rol aldığı ilk film "Sis"in (1988) ardından "Gençler" (1989) adlı dizi, sonra da sırasıyla; "Gizli Yüz" (1990), "İki Başlı Dev" (1990), "Issızlığın Ortası" (1991), "Dönersen Islık Çal" (1992) filmleri geldi. Kariyerinde bugüne kadar 38 filmde rol aldı. Çağan Irmak'ın yönettiği "Babam ve Oğlum" (2005) ve "Mustafa Hakkında Herşey" (2003) gibi bir çok sinema eleştirmeni tarafından tam not almış yapımların başrolündeydi.

Kuşkan, "Şaşıfelek Çıkmazı", "Emanet", "Esir Şehrin İnsanları", "Artık Çok Geç" ve "Issızlığın Ortası" adlı televizyon dizilerinde de rol aldı. Televizyon reklamlarında seslendirme yaptı.

29 Ağustos 2005'te, oyuncuBahar Kerimoğlu ile evlendi. 4 yıl sonra 2009 yılında boşandılar. Gün Kuzgun (d.2008) adında bir oğlu vardır.

Fikret Kuşkan, 17 Kasım 2014 tarihinde müzik öğretmeni Arsevi Özkara ile Fransa'nın Marsilya kentinde evlendi.

Fotoğrafçılıkla ilgilenmeye devam ediyor.

2014 yılında yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı "Yasak" adlı dizide Deniz Çakır ile başrolde oynadı. yine 2014 yılında TRT'de oynayan "Hayat Ağacı" adlı dizide;Fikret Kuşkan, Kenan Bal, Ayşe Tunaboylu, İdil Fırat, Özge Özberk, Onur Saylak ile birlikte oynadı

Ödülleri :

1991 - 28. Antalya Altın Portakal Film Festivali,"En İyi Erkek Oyuncu", (Gizli Yüz)
2002 - 14. Ankara Uluslararası Film Festivali, "En İyi Erkek Oyuncu", (9)
2006 - 25. Uluslararası İstanbul Film Festivali, "En İyi Erkek Oyuncu", (Babam ve Oğlum)

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Hayat Ağacı (Murat Karahanlı)(TV dizisi)
2014 - Yasak (TV dizisi)
2014 - Tanıklar (Adnan Kahveci)(Tv.dizisi)
2013 - Erkekler (Sinema)
2011-2012 - Hayat Devam Ediyor (Tv.dizisi)
2009-2010 - Hanımın Çiftliği (Tv.dizisi)
2007-2009 - Parmaklıklar Ardında (Tv.dizisi)
2007 - Bıçak Sırtı (Tv.dizisi)
2006 - Kabuslar Evi: Takip (Tv.dizisi)
2006 - Hacı (Tv.dizisi)
2005 - Yolculuk (Tv.filmi)
2005 - Sen Ne Dilersen (Sinema)
2005 - Güz Yangını (Tv.dizisi)
2005 - Babam ve Oğlum (Sinema)
2004 - Çemberimde Gül Oya (Tv.dizisi)
2004 - Adı Aşk Olsun (Tv.dizisi)
2003 - Şapkadan Babam Çıktı (Tv.dizisi)
2003 - Mustafa Hakkında Herşey (Sinema)
2003 - Kasabanın İncisi (Tv.dizisi)
2003 - Gelin (Tv.dizisi)
2003 - Esir Şehrin İnsanları (Tv.dizisi)
2003 - Anlat İstanbul (Sinema)
2002 - Hititler (Sinema)
2002 - Emanet (Tv.dizisi)
2002 - Abdülhamit Düşerken (Sinema)
2002 - 9 (Sinema)
2001 - Şellale (Sinema)
2000 - Muhallebicinin Oğlu (Sinema)
2000 - Dansöz (Sinema)
2000 - Artık Çok Geç (Tv.filmi)
1999 - Issızlığın Ortasında (Sinema)
1997 - Avcı (Sinema)
1996 - Şaşıfelek Çıkmazı (Tv.dizisi)
1996 - Kurtuluş (Tv.dizisi)
1996 - Deniz Bekliyordu (Tv.filmi)
1995 - Sahte Dünyalar (Tv.dizisi)
1995 - Özlem...Düne, Bugüne, Yarına (Sinema)
1995 - Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey (Sinema)
1993 - Yaz Yağmuru (Sinema)
1993 - Çakalların İzinde (Tv.dizisi)
1993 - C-Blok (Sinema)
1992 - Dönersen Islık Çal (Sinema)
1991 - Issızlığın Ortası (Tv.dizisi)
1990 - İki Başlı Dev (Sinema)
1990 - Gizli Yüz (Sinema)
1989 - Gençler (Tv.dizisi)
1988 - Sis (Sinema)

Mine Tugay

Mine Tugay (d. 28 Temmuz 1978, Konya), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu.

Subay olan babasının görev yeri olan Konya'da doğdu. Yeni Levent Lisesi'ni bitirdi.Oyunculuğa 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu'nda oynadığı Büyük Kulaklı Küçük Ayı adlı oyun ile adım attı. Aynı yıl Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimine başladı.

Ancak aralarında Özge Özberk ve Özgü Namal'ın da bulunduğu 15 kişilik sınıftan 'disiplinsizlik' iddiasıyla uzaklaştırılan 13 kişiden biri oldu. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünü kazandı.Konservatuvardan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya'da tiyatro oyunlarında oynamaya başladı.

2003 Yılında Işıl Kasapoğlu rejisiyle Onikinci Gece ve Kuşlar Meclisi oyunlarında oynadı. Aynı yıl Gülbeyaz adlı televizyon dizisinde rol aldı.2004 yılında Adı Aşk Olsun adlı dizide ve Gönül Yarası adlı sinema filminde rol aldı. Aynı yıl Semaver Kumpanya'da Işıl Kasapoğlu ve Bülent Emin Yarar rejisiyle Mem ile Zin adlı oyunda oynadı.

'Beko Plazma TV' , 'Eti Çay Keyfi', 'Anadolu Bank', 'Bosch Çamaşır Makinası', 'Ecobella Home', ‘Bosch Logixx 8 Çamaşır Makinası' oyuncunun yer aldığı reklam filmleri arasındadır.2005 yılında Aşk Her Yaşta adlı televizyon dizisinde oynadı. Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisansını tamamlarken 'Aliye' adlı dizide rol aldı.

2006 yılında Yüksek Lisans'ını bitirdi. Aynı yıl Tiyatro Dot'ta Emre Koyuncuoğlu rejisiyle Çok Uzak adlı oyunda oynayan Mine Tugay, Show TV'de yayınlanan Gülpare ve Star TV'de yayınlanan Benden Baba Olmaz adlı dizilerde başrolde yer almıştır.TRT1'de yayınlanan Aynadaki Düşman dizisinde Haluk Piyes ile başrol oynamıştır.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizide'de Narkotik başkomseri Suna adlı karakteri canlandırmıştır.
Geleneksel Nazım Günleri'nde, Yılmaz Onay tarafından, okuma tiyatrosu olarak sahnelenen Nazım Hikmet oyunlarında, 2007 yılından bu yana her yıl gönüllü olarak rol almaktadır.

Kanal D'de yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin 3.sezonunda Bahar karakteri ile katılmıştır.
Dördüncüsü düzenlenen 2013 Antalya Televizyon Ödülleri'ni Engin Hepileri ile birlikte sunmuştur.2014'te atv'de yayınlanan Kalp Hırsızı dizinde Kenan Ece ile başrolü paylaşmış, ancak dizi bir süre sonra yayından kalkmıştır.Star Tv'de yayınlanan Medcezir dizinin ilk sezonu sonunda diziden ayrılmış, Twitter hesabı üzerinden senaristin role biçtiği ömrün bu olduğunu ve kendi isteğiyle diziden ayrılmadığını belirtmiştir.

Özel hayatı

İtalyan aktör Gianfranco Russo ile birliktedir.

Zalim İstanbul dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Zalim İstanbul ilk bölüm tanıtım izle! ile ilgili etiketler Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.