Zalim İstanbul bekaret sahnesi izle! Tepki çeken yatak sahnesi!

Zalim İstanbul bekaret sahnesi izle! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul'un dün yayınlanan bölümünde tepki çeken bir yatak sahnesi diziye damga vurdu. Ceren ve Cenk birlikte olduktan sonra çarşaftaki kan lekesinin kadraja alınması izleyicilerden büyük tepki çekti. Zalim İstanbul'daki bu bekaret sahnesini izlemek isteyenler de internette araştırma yapmaya başladı. Peki Ceren ve Cenk birlikte mi oldu? İşte Zalim İstanbul bekaret ve yatak sahnesi!

Zalim İstanbul bekaret sahnesi izle! Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul'un dünkü bölümünde pes dedirten bir olay yaşandı. Ceren ile Cenk birlikte olduktan sonra çarşafta oluşan kan lekesi gösterilerek bekarete gönderme yapılması izleyici tarafından büyük tepki çekti. İnternette de Zalim İstanbul bekaret sahnesini izlemek isteyenler konuyu incelemeye başladı. Peki Ceren ve Cenk birlikte mi oldu? İşte çarşafta oluşan kan lekesi ve Zalim İstanbul bekaret sahnesi izle! Ayrıntılar haberimizde...

Zalim İstanbul bekaret sahnesi izle! Tepki çeken yatak sahnesi!

ZALİM İSTANBUL BEKARET SAHNESİ İZLE!

Zalim İstanbul dizisinde Cenk ile evlenme hayaliyle İstanbul’a gelen Ceren’in cinsel ilişki sahnesinden sonra çarşaftaki kanın görülmesi dizinin izleyicileri tarafından tepki çekti.

İşte Zalim İstanbul bekaret sahnesi:

KANLI ÇARŞAF DETAYI TEPKİ ÇEKTİ

Ceren'in annesi Seher, Cenk’in odasını düzenlemek için odaya girdiğinde dağınık yatak dikkatini çekti. Yorganı kaldırdığında ise yataktaki kan lekesini gördü. Kızının o gece o yatakta bekaretini kaybettiğinden habersiz olan anne kendi elleri ile çarşafı değiştirdi.

İZLEYİCİLER TEPKİ GÖSTERDİ

İlk bölümü ile pazartesi günlerinin iddialı yapımları arasına giren Zalim İstanbul’daki bu bekaret sahnesi ise birçok izleyici tarafından gereksiz bulundu. İzleyiciler televizyon yayınlanan bir dizideki bekaret vurgusunu anlamsız olduğuna yönelik paylaşımlarda bulundu.

Zalim İstanbul bekaret sahnesi izle! Tepki çeken yatak sahnesi! ile ilgili etiketler Kanal D Zalim İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.