Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı izle! Ceren'in bebeğine ne oldu?

Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının heyecanla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, 7. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Bu akşam yayınlanan son bölümde; Agah ile Seher otel baskınından boynu bükük şekilde ayrılıyor. Şeniz ise hain planlarını devreye sokmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı izle! Ceren'in bebeğine ne oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı izle! Ekranların sevilen yeni dizisi Zalim İstanbul, yayınlanan 7. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Cemre çocukluğunda yaşadığı olayın pişmanlığını yaşayan Cenk'e yardımcı olmaya çalışıyor. Ceren'in bebeği için yeni planlar yapan Şeniz, kötülük saçmaya devam ediyor.Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı izle! Ceren'in bebeğine ne oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı izle! Ceren'in bebeğine ne oldu?

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ceren, Şeniz'in desteği ile hayallerine dalarken yaşadıkları, gerçeği en acı şekilde yüzüne vurur. Cemre ve Cenk travmatik itirafın ağırlığını yaşarken, Agah ve Seher'in baskını ile neye uğradıklarını şaşırırlar.

 CENK DURUMUN CİDDİYETİNİN FARKINA VARAMIYOR

Agah ve Seher yüzleşmekten korktukları karşılaşmanın ortasına düşerler. Cemre içine düştüğü çıkmaz nedeni ile Cenk'i suçlarken. Cenk durumun ciddiyetinin farkında değildir.

CEREN'E BÜYÜK ŞOK

Şeniz kusursuz işleyen planı sayesinde Ceren'e hayatının şokunu yaşatacaktır.

 CEMRE NEDİM'İN PEŞİNE BIRAKMAYA NİYETLİ DEĞİL

Öte yandan Cemre, Nedim'in gerileyişinin peşini bırakmaya niyetli değildir, bunun için attığı adımlarla en tehlikeli düşmanını açıkça karşısına alacaktır. Tüm bunların yanında Agah'ı huzursuz eden bir mektup Karaçay Köşkü için diken üstünde günleri işaret eder.

.

Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı izle! Ceren'in bebeğine ne oldu? ile ilgili etiketler Kanal D Zalim İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.