Nedim'in planı ne?

Zalim İstanbul 19. bölüm izle! Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeyi başaran Zalim İstanbul, bu akşam saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkacak. 18 Kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Nedim, Cenk ile Şeniz'den intikamını alırken, Cemre ondan uzak kalmanın acısını yaşıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 19. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 19. bölüm izle! Sevilen dizi Zalim İstanbul, bu akşam Kanal D ekranlarında nefes kesecek bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Başrollerini; Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur'un paylaştığı dizi, reyting sıralamasında yükselişini sürdürüyor. 18 Kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Nedim, Cenk ile Şeniz'den intikamını alırken, Cemre ondan uzak kalmanın acısını yaşıyor. Nedim, Ceren'i köşeye sıkıştırırken, ondan ne istediği herkes tarafından merak ediliyor. Seher ise kızın affedilemeyeceği korkusunu yaşamaya başlıyor. Şeniz'in yeni planı ise Agah ile Nedim'i karşı karşıya bırakmaktır. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 19. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 19. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ceren, Nedim’i karşısında görmenin şaşkınlığını yaşayamadan Nedim’den duyduklarının şokuna girer. Şeniz planın kusursuz işlemekte olduğunu düşünürken Damla’nın hamlesi onu beklemediği yerden vuracaktır. Damla, macerasına Civan’ı da ortak ederken, Agah köşkte fırtına gibi esmektedir. Cemre, Nedim ile aynı çatı altında olmanın baskısını her saniye yaşar.

ZALİM İSTANBUL 19 BÖLÜM İZLE

Nedim’in köşkteki varlığı Şeniz ve Cenk için sessiz bir tehdit oluşturmaya devam ederken, Cenk bu baskıya daha fazla dayanabilecek durumda değildir. Şeniz ve Cenk her daim tetikte beklerken, Nedim’in asıl sürprizi aile yemeğine bomba gibi düşer ve tüm köşk halkını şaşkına çevirir.

Saat 20.00'den sonra Kanal D canlı yayın linki üzerinden Zalim İstanbul 19. bölüm izlenebilecek.

ZALİM İSTANBUL 19. BÖLÜM FRAGMANI

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.