Prof. Dr. Mustafa Karataş soruları yanıtladı!

Zahide Yetiş'le 22 Kasım canlı izle! Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Zahide Yetiş'le programı birçok kişi tarafından rağbet görmeye devam ediyor. Her gün birbirinden deneyimli konukları programında ağırlayan güzel sunucunun programını izlemek isteyenler araştırma yapmaya devam ediyor. İşte, Zahide Yetiş'le 22 Kasım canlı izle!

Show TV ekranlarının sevilen programı Zahide Yetiş'le hafta içi her gün izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Vatandaşlar Zahide Yetiş'in sunumuyla ekranlara gelen Zahide Yetiş'le programını canlı izlemek için araştırma yapmayı sürdürüyor. İşte, Zahide Yetiş'le canlı izle! Bugünün konusu ne? Konukları kim? Detaylar haberimizde...

ZAHİDE YETİŞ'LE 22 KASIM CANLI İZLE

Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş'la 138. Bölümünde; Prof. Dr. Mustafa Karataş İslam dini, Kuran-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz. Muhammed ile ilgili tüm merak edilenler yanıtlandı.

Prof. Dr. Mustafa Karataş soruları yanıtladı! ile ilgili etiketler Zahide Yetiş Kanal D canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.