Zahide Yetiş Stüdyoda Neye Uğradığını Şaşırdı! Şiva ve Volkan Evliliğinde Kaynanalar Cezayı Kesti!

ATV ekranın en çok izlenen gündüz kuşağı programı Zahide Yetil ile Mutfak Bahane programında sürpriz bir gelişme yaşandı. 1 Temmuz'da nikah tarihi olan Şiva ve Volkan ikilisinin arasına kaynanalar girdi. Düğün öncesi nişanı atan Volkan'ın annesi Hatice Hanım stüdyoda soğuk rüzgarlar estirdi. Gelişmelerle Zahide Yetiş neye uğradığını şaşırdı.

Zahide Yetiş canlı yayında neye uğradığını şaşırdı. ATV'de yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında sürpriz gelişmeler yaşandı. Sümeyra ve Ömer çiftinin yarışmaya veda ettiği gün Şiva ve Volkan arasında da ipler koptu. Zahide Yetiş Stüdyoda Neye Uğradığını Şaşırdı! Şiva ve Volkan Evliliğinde Kaynanalar Cezayı Kesti!

Şiva ve Volkan çifti düğün öncesi bir şok yaşadı. 1 Temmuz'da nikah tarihi alan çiftin arasına kaynanalar girdi. Volkan'ın süt annesi Rabiye'nin stüdyoya gelmesiyle ortalık karıştı. Mutluklukları yarım kalan Şiva ve Volkan arasında nişan bozuldu. Nişanı atan taraf ise Volkan'ın annesi Hatice hanım oldu.

Canlı yayında yere yığılan Şiva'ya ilk müdahlesini Volkan yaptıysa da faydası olmadı. Gözyaşları içerisinde Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programına veda eden Şiva ve Volkan evlenmeyeceklerini açıklayarak hayranlarını üzdü.

ZAHİDE YETİŞ NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI!

Sunucu Zahide Yetiş ise Şiva ve Volkan arasında olanlara şaşkınlığını gizleyemedi. Şiva ve Volkan’ın en mutlu gününü baltalayan ve ağır sözler söyleyen Rabiye hanımı ise Zahide Hanım stüdyodan çıkardı.

Zahide Yetiş Stüdyoda Neye Uğradığını Şaşırdı! Şiva ve Volkan Evliliğinde Kaynanalar Cezayı Kesti!

Yarışmaya bu hafta hangi isim veda edecek?

Sümeyra ve Ömer çifti yarışmaya veda ederken beklenmeyen oldu ve bir sürpriz isim daha yarışamaya veda ettti. Tam altınların sahibi ise 32 puanlar Başak ve Mevlana çifti oldu.

 Zahide Yetiş Stüdyoda Neye Uğradığını Şaşırdı! Şiva ve Volkan Evliliğinde Kaynanalar Cezayı Kesti! - Resim : 2

 

 

Zahide Yetiş Stüdyoda Neye Uğradığını Şaşırdı! Şiva ve Volkan Evliliğinde Kaynanalar Cezayı Kesti! ile ilgili etiketler Zahide Yetiş Siva volkan zahide yetiş ile mutfak bahane
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.