Zahide Yetiş programı neden bitti? Zahide Yetiş'le Gelin Görün devam edecek mi?

İbo Show'a konuk olarak katılan ünlü sunucu Zahide Yetiş, programı takip edenlerin merak konusu oldu. Daha önce Kanal D ekranlarında Zahide Yetiş'le Gelin Görün programını sunuyordu. Peki, Zahide Yetiş program neden bitti? Devam edecek mi?

Zahide Yetiş 20 Mart Cumartesi akşamı İbo Show'un konukları arasındaydı. Ünlü sunucu, daha önce yaptığı programla ilgili detayları da paylaştı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş'le Gelin Görün programını sunan ve geçtiğimiz aylarda sona eren program sonrası dinlenen Zahide Yetiş programnı neden bitti?

ZAHİDE YETİŞ PROGRAMI NEDEN BİTTİ?

Kanal D ekranında haftanın beş günü boyunca ekrana gelen Kayınvalide ve gelinlerin yarıştığı Zahide Yetiş'le Gelin Görün istenilen reytingleri elde edememesi nedeniyle final yaptı.

Zahide Yetiş'le Gelin Görün final mi yaptı, neden yok? 1 Aralık Kanal D yayın akışı...

5 gelin ve 5 kayınvalidenin yarıştığı Zahide Yetiş'le Gelin Görün yarışmasında her gün kayınvalidelere verilen 750 TL'lik ücretle kayınvalideler gelinleri için alışveriş yapıyor. Kayınvalideler tarafından alınan elbiseleri gelinin giymesinin ardından gün sonunda puanlama yapılıyordu.

 

Zahide Yetiş programı neden bitti? Zahide Yetiş'le Gelin Görün devam edecek mi? ile ilgili etiketler Hande Erçel zahide yetiş programı neden bitti
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.