Zaharova'yı 'dağ lalesi'ne benzeten Türk konuştu

Rus Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mariya Zaharova'yı 'Dağ lalesine' benzeten ve yazdığı iltifat cevapsız kalmayan Türk, "Toplantı öncesi kendisine pozitif enerji vermek istedim" dedi.

Önceki gün Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Facebook hesabından maskeli bir fotoğrafını paylaşarak, “İran heyeti ile görüşmeye hazır” diye yazdı.

Zaharova'yı 'dağ lalesi'ne benzeten Türk konuştu

Fotoğrafa binlerce beğeni ve 700’e yakın yorum gelirken, Zaharova, Türk takipçisi Fatih Uçar’ın yazdığı yoruma yanıt verdi. Uçar yorumda, “Dağ lalesi gibi güzelsiniz” notunu düştü. Rus sözcüden “O nasıl görünüyor?” cevabı gelince, Uçar da dağ lalesi fotoğrafını paylaşıp “İşte dağ lalesi” dedi. Bir diğer mesajında Uçar, Rusça ve İngilizce olarak “Bir Tanrıça gibi görünüyorsunuz” diye yazdı.

Zaharova'yı 'dağ lalesi'ne benzeten Türk konuştu - Resim : 2

"KARŞIMA ADETA ‘MASKELİ BİR MELEK’ ÇIKTI"

40 yaşında ve bekar olan Fatih Uçar, bir kez Rusya’ya gittiğini belirtiyor. Yaşanan ilginç diyaloğu Hürriyet için değerlendiren Uçar şöyle konuştu:

“Savunma sanayisi ve dış politika haberlerini uzun yıllardır takip ederim. Sayın Zaharova’yı da bu bağlamda takip ediyorum. Sonuçta kendisi bir model ya da sanatçı değil. Sosyal medyayı çok kullanmıyorum. Uzun zaman sonra hesabımı açınca, karşıma adeta ‘maskeli bir melek’ çıktı. Toplantı öncesinde, kendisine pozitif enerji vermek istedim. Onlar bizim yaşadığımız gibi coğrafyalarda yaşamıyorlar. Özellikle sert coğrafyanın insanları doğaya tapıyorlar. Bozkır, orman, nehir, dağ... Dağ ve lale kelimelerinin kendisinde iyi hisler yaratacağını tahmin ederek ‘dağ lalesi’ benzetmesi yaptım. Çünkü doğaya dair ifadeler onlar için en büyük iltifat. Herhalde ‘dağ lalesi’ deyince nasıl bir şey olduğunu merak etti ve sordu. Bu yüzden de bana geri döndü diye düşünüyorum.”

Zaharova'yı 'dağ lalesi'ne benzeten Türk konuştu ile ilgili etiketler Facebook Türk Rus Mariya Zaharova
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.