Zafer Partisi'ne slogan operasyonu: İlçe başkanı gözaltına alındı

Sığınmacılara karşı kışkırtmacı tutumlarıyla sık sık gündemde yer edinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından ilçe başkanının gözaltına alındığını duyurdu. 'Zafer Partisi gelecek, sığınmacılar gidecek' paylaşımı yapan Zafer Partisi Arnavutköy ilçe başkanı Adem Şeker, halkı kin ve nefrete kışkırtma suçlaması ile savcılığa sevk ediliyor.

Sığınmacılara karşı kışkırtmacı bir tutum alan 'Sessiz İstila' filmini finanse ettiği açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, daha sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı gerginlikle gündeme gelmişti. 

 "SLOGAN NEDENİYLE GÖZALTINA ALINDI"
Bu olayın yankıları dinmeden Ümit Özdağ, yeni bir sosyal medya paylaşımı ile gündeme oturdu. Özdağ, tweet'inde "Arnavutköy ilçe başkanımız Adem Şeker, ZAFER PARTİSİ GELECEK SIĞINMACILAR GİDECEK sloganını yazdığı için polis tarafından gözaltına alındı. Halkı kin ve nefrete kışkırtma suçlaması ile savcılığa sevk ediliyor. Zafer Partisi gelecek-Sığınmacılar gidecek suç değil, milli taleptir." ifadelerine yer verdi.

Zafer Partisi'ne slogan operasyonu! İlçe başkanı gözaltına alındı, Ümit Özdağ sosyal medyadan veryansın etti

 

Zafer Partisi'ne slogan operasyonu: İlçe başkanı gözaltına alındı ile ilgili etiketler Gözaltı Ümit Özdağ Zafer Partisi slogan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.