Zafer Partisi'nde ortalığı karıştıran iddia: Özdağ, kendisini eleştiren ismi dövdürdü mü?

Sığınmacılar hakkındaki kışkırtıcı sözlerle gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında ortaya yeni bir iddia ortaya atıldı. Partisinden istifa ettiğini belirten Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, "Ümit Özdağ azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darbettiler" ifadelerini kullandı.

Sığınmacılara olan nefretiyle bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, provokatif eylemleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez yaşanan korkunç olay, Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam'ın sosyal medya paylaşımıyla ortaya atıldı.

Soner Çam, Özdağ'ı eleştirdiği için 20 adamı tarafından vahşice darbedildiğini iddia etti.

Çam, Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Darbedildiğini kanıtlamak için arkadaşının ve kendisinin fotoğrafını yayınlayan Çam, şu ifadeleri kullandı;

"Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyeliğinden ve Parti üyeliğinden istifa ettim. Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kaldıran Ümit Özdağ, azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darbettiler."

 

Zafer Partisi'nde ortalığı karıştıran iddia: Özdağ, kendisini eleştiren ismi dövdürdü mü? ile ilgili etiketler Ümit Özdağ istifa Darp Zafer Partisi soner çam azmettirme iddia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.