Zafer Partisi'nde bir istifa daha! Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk partiden ayrıldı

Son dönemlerde sık sık istifalarla gündeme gelen Zafer Partisi'nde bir ayrılık daha yaşandı. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, partiden istifa etti.

Zafer Partisi'nde istifalar art arda gelmeye devam ediyor. Önceki gün Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm, sonrasında ise Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Can'ıistifa etmesine ek olarak yeni bir istifa haberi daha geldi. Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

"TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ UĞRUNDA MÜCADELEM DEVAM EDECEK" 

  Zafer Partisi'nde bir istifa daha!  Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk partiden ayrıldı

  



Türk, sosyal medya hesabında istifasına ilişkin şunları söyledi: "Değerli gönül dostlarım, ülküdaşlarım, üzülerek açıklamak isterim ki Zafer Partisindeki aktif görevlerimden istifa ediyorum. 'Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milliyetçiliği' uğrunda mücadelem devam edecektir! Saygılarımla..."

Zafer Partisi'nde bir istifa daha! Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk partiden ayrıldı ile ilgili etiketler istifa Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Can Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.