Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan skandal sözler: İçişleri Bakanı Soylu'yu dövmekle tehdit etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik skandal sözler geldi. Özdağ, devletin güvenliğinden sorumlu en önemli bakana yönelik, "Soylu karşıma çıksaydı ona vuracaktım" diyerek, Bakan Soylu'yu tehdit etti.

Sığınmacılarla ilgili skandal çıkışlarla gündeme gelen ve son olarak geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı'nın önüne gitmeye çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan skandal sözler geldi. Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu dövmekle tehdit etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ilk karşılaştıkları yerde döveceğini söyledi. Sözcü'den Ruhat Mengi'ye röportaj veren Ümit Özdağ, içişleri Bakanlığı'nı basmaya gittiği günle ilgili olarak da "Soylu karşıma çıksaydı ona vuracaktım" ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç'ın Süleyman Soylu'nun kendisine yönelik "Operasyon çocuğu, adam yerine koymam" sözleri için "Anadolu'da bu sözler için cinayet işlenir" sözle hatırlatılan Ümit Özdağ, şunları söyledi:

"Bülent Arınç haklı. Ben oraya kadar (İçişleri Bakanlığı) gittim. Süleyman'ı (Soylu) görsem dövecektim. Bakanlığın önüne çıksa ona vuracaktım yani. Onun için gittim oraya. Bir yerde görürsem yine kendisine vuracağım, haberi olsun."

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan skandal sözler: İçişleri Bakanı Soylu'yu dövmekle tehdit etti ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Süleyman Soylu Tehdit dayak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.