Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'a öğrencilerden protesto: Konuşmasına ara verdi

Sığınmacılara karşı kışkırtıcı sözleriyle sık sık gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ konuşma yapmak için gittiği üniversitede protestoyla karşılaştı. Bilkent Üniversitesi'nde bir grup öğrencinin protestosuyla karşılaşan Özdağ konuşmasına ara vermek zorunda kaldı. Özdağ'ın sığınmacılara karşı sözlerine tepki çeken öğrenciler 'Faşizme karşı omuz omuza' sloganı attı.

Son haftalarda sığınmacılara yönelik söylemleriyle dikkatleri üzerine çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı polemikle gündeme gelmişti.

Özdağ, dün de Bilkent Üniversitesi'nde düzenlenen bir panele katılımcı olarak gitti. Salondaki bir grup ise Özdağ'ı protesto ederek "Faşizme karşı omuz omuza" sloganları attı. Eylemin ardından polis ve güvenlik görevlileri üniversiteli gençlere müdahale etti.

Grup güvenlik tarafından salondan çıkarılırken Özdağ, bir süre konuşmasına ara vermek zorunda kaldı.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'a öğrencilerden protesto: Konuşmasına ara verdi ile ilgili etiketler Ümit Özdağ protesto Sığınmacı Bilkent Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.