Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, İçişleri Bakanlığı'na gidemedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı'na gidemedi. Özdağ, Meclis önünde güvenlik görevlileri ile konuştuktan sonra zorla bakanlık binasına gitmek istese de başarılı olamadı. Özdağ, Bakan Soylu'ya yönelik sert sözleri sonrası Bakanlık binasına zorla girmeye çalışırken kısa süreli arbede yaşandı. Bakanlığa giremeyen Özdağ açıklama yaptı.

Dün yaptığı açıklamada İçişleri Bakanlığı'na gideceğini söyleyen Özdağ saat 10.00'da partisinin genel merkez binasına geldi. Özdağ, partilileri tarafından 'Bozkurt Özdağ' sloganlarıyla karşılandı.

Saat 10.40'ta Meclis önüne gelen ve İçişleri Bakanlığına yürümek isteyen Özdağ, polis engeliyle karşılaştı. Burada kısa bir açıklama yapan Özdağ "Polis arkadaşlarının arkasına saklanma. Ben geliyorum, kapının önüne gel" diyerek İçişleri Bakanı Soylu'ya seslendi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, İçişleri Bakanlığı'na gidemedi

Bakanlığa yürümek isteyen Özdağ ile güvenlik görevlileri arasında kısa süreli arbede yaşandı.Bakanlığa gidemeyen Özdağ açıklama yaptı. Özdağ şunları söyledi:

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, İçişleri Bakanlığı'na gidemedi - Resim : 2

"Ülkemize yönelik örtülü bir istilanın olduğunu görüyoruz. Zafer Partisi bu istilayı Türkiye'nin gündemine getirdi. Biz Zafer Partisi olarak Türk milletinin kaçaklar ülkesine dönsünler fikrini savunuyoruz. Burası dünyanın lunaparkı değil. Bu sekiz milyon insanı geriye göndereceğiz. Bu politikamız hem AK - Millet ittifakının hem sarayın dengesini bozdu. Gördünüz Erdoğan bir ay içerisinde yollamayacağım noktasından bir milyon kişiyi göndereceğiz noktasına geldi. Bu da bir seçim tuzağı. BM rakamlarına göre yüz bin kişi gönderildi. Sarı muhalefet bu konuyu iktidarla anlaştığı için gündeme getirmiyordu."

Özdağ, yaptığı açıklamalar sonrası bölgeden ayrıldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, İçişleri Bakanlığı'na gidemedi ile ilgili etiketler Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı Zafer Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.