Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır!

Gazeteci Zafer Arapkirli, Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümü nedeniyle bugün İstanbul'da gerçekleşen etkinlikleri "istanbul'un düşman işgalinden kurtuluşu" olarak niteledi. Arapkirli'nin 'kirli' ve 'nefret' kokan mesajlarına tepki yağdı. Zafer Arapkirli'nin sözleri bir dönem sosyal medya hesabından paylaştığı "Yuh be kardeşim! Bu kadar nefret mide bulandırır" sözünü hatırlattı.

Gazeteci Zafer Arapkirli, İstanbul seçimlerinden sonraki ilk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını büyük bir coşku ile paylaşırken şirazeden çıktı.

Arapkirli, sanki İstanbul'da ilk kez Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku ile kutlanıyormuş algısı verirken, nifak tohumları da ekmeyi ihmal etmedi.

Üç ayrı paylaşımının ilkinde "İSTANBUL (bi nevi) DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNU KUTLUYOR" diyen Arapkirli, ikinci mesajında ise daha da ileri giderek, "İSTANBUL (bi nevi) “GELDİKLERİ GİBİ (defolup) GİTTİLER” DİYOR.." ifadesini kullandı.

 

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır!

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! - Resim : 2

Son mesajı ise "İSTANBUL Derin bir nefes aldı bu gece." oldu Zafer Arapkirli'nin.

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! - Resim : 3

İBB yönetimini CHP'nin almasını üstü kapalı olarak işgalden kurtuluş olarak gören ve yine adını anmadan AK Parti'yi de işgal gücü gibi gösteren Zafer Arapkirli'nin bu mesajlarına Uluslararası İlişkiler Uzmanı, Stratejist, Akademisyen Deniz Ülke Arıboğan "Çok ayıp. Yarın utanırsınız bu yazdığınızdan muhtemelen." sözleri ile tepki gösterdi. 

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! - Resim : 4

TVNET Yayın Müdürü İsmail Halis ise Arapkirli'nin nefret kokan mesajlarına "Nefretinden, kininden, varoluşsal hınç histerisinden nefes alamayan “gazeteciler” ifadesi ile tepki gösterdi. 

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! - Resim : 5

Zafer Arapkirli'ye tepkiler bunlarla da sınırlı değildi. Arapkirli'ye nefret kusan tweetleri için toplumun her kesiminden tepki yağdı. O tepkilerden birinde Arapkirli'ye bir sosyal medya kullanıcısı kendi sözü ile seslendi: "Bu kadar nefret mide bulandırır"

İşte o tepkilerden bazıları...

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! - Resim : 6

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! - Resim : 7

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! - Resim : 8

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! - Resim : 9

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! - Resim : 10

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! - Resim : 11

Zafer Arapkirli, bu kadar nefret mide bulandırır! ile ilgili etiketler AK Parti İstanbul CHP İBB Deniz Ülke Arıboğan Cumhuriyet Bayramı zafer arapkirli düşman işgal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.