Zabıta, sosyal mesafe uyarısı yaptığı vatandaşla birbirine girdi

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde markette sosyal mesafe uyarısında bulunan zabıta personeli ile bir vatandaş tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından zabıtayla vatandaş arasına market çalışanları girdi. Vatandaşın zabıtadan şikayetçi olacağı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Akyazı Belediyesinde görevli Y.K. isimli zabıta personeli, cadde üzerinde önünde yoğunluk oluşan bir marketin önünde durarak vatandaşlara sosyal mesafe konusunda uyarıda bulundu.

Daha sonra araçtan inen ve mağaza içerisinde de vatandaşları uyaran zabıta ekibi ile bir vatandaş arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi sonrasında, vatandaşla zabıta arasına market çalışanları girdi.

Zabıta, sosyal mesafe uyarısı yaptığı vatandaşla birbirine girdi

Markette görevli personelleri de ceza konusunda uyaran zabıtayla market çalışanları arasında da tartışma yaşanınca, o sırada mağazada denetimde olan İşletme Bölge Müdürü, personelleri durdurarak mağazaya yollamaya çalıştı. O esnada market görevlileri ve zabıta görevlisi arasında arbede yaşandı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Öte yandan yaşanan olay sonrası işletmeye Akyazı Belediyesi tarafından idari para cezası uygulanacağı öğrenilirken, 2 vatandaş ve işletmede çalışan bazı personellerinde zabıta memuru hakkında görevini kötüye kullanmak ve tehdit iddiasıyla suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Zabıta, sosyal mesafe uyarısı yaptığı vatandaşla birbirine girdi ile ilgili etiketler Sakarya market Zabıta Kavga sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.