Zabıta ekipleri uyardı, kömürcü kendini yaktı

Marmaris'te seyyar kömür satıcısı, belediyeye ait alanda kömür çuvallarını muhafaza edince zabıta ekipleri tarafından uyarıldı. Üzerine benzin döküp kendini ateşe veren satıcı, çevredekiler tarafından söndürüldükten sonra da hiçbir şey olmamış gibi ayakta derdini anlatmaya çalıştı.

Muğla’nın ilçesi Marmaris'te Belediye Zabıta ekipleri, Beldibi Mahallesi’nde S.E.’nin belediyeye ait arazide satmak için getirdiği kömür çuvallarını muhafaza ettiğini belirterek, kendisinden çuvalları kaldırması istendi. Bir hafta sonra, S.E.’nin aynı bölgede çuvalları muhafaza ettiğini gören zabıta ekipleri şahsın yanına gitti.

Ekipleri gören 52 yaşındaki S.E. yanında getirdiği benzini üzerine dökerek çakmakla ateşledi. Bir anda alev alan şahsı üzerine battaniye atıp su dökerek, söndüren çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Zabıta ekipleri uyardı, kömürcü kendini yaktı

HER YERİ YANDI, DERDİNİ ANLATMAYA DEVAM ETTİ

Vatandaşlar tarafından üzerini kaplayan alevler söndürülen S.E., bir yandan derdini anlatırken, bir yandan da ayakta durmaya çalıştı. Ambulans gelinceye kadar ayakta duran ve zabıta ekiplerine kızan S.E., olay yerine gelen ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan S.E. Muğla Sıtkı Kocaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İHA

Zabıta ekipleri uyardı, kömürcü kendini yaktı ile ilgili etiketler Marmaris kendini yaktı seyyar satıcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.