Yüzünü gerdiren ünlü sunucu Serap Paköz gelen kötü yorumlara bu sözlerle isyan etti

Ünlü sunucu Serap Paköz, “Benim neyim eksik” dedi, Seda Sayan’ın doktoruna giderek Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdi. 56 yaşındaki sunucu kendisine gelen kötü yorumlara ise isyan etti.

Serap Paköz geçtiğimiz aylarda kaşlarını kaldırtıp yüzüne dolgu yaptırmış ve değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ünlü sunucu, Seda Sayan’ın doktoruna giderek Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdi.

'SİZ BİR DE 1 HAFTA SONRA GÖRÜN...'

Estetik yaptırdığını sosyal medya hesabından duyuran Paköz, 'Benim neyim eksik ki? Biraz toparladı Cem beni! Fransız askı yaptı. Daha 1 saat oldu. Aşırı şiş... Siz bir de 1 hafta sonra görün' açıklamasında bulundu.

Yüzünü gerdiren ünlü sunucu Serap Paköz gelen kötü yorumlara bu sözlerle isyan etti

Sosyal medya hesabından operasyonun detaylarını paylaşıp doktoruna teşekkür eden Paköz'e takipçileri 'Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş' şeklinde yorum yaptı.

 Yüzünü gerdiren ünlü sunucu Serap Paköz gelen kötü yorumlara bu sözlerle isyan etti - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Serap Paköz isyan etti: Ben beleşçi değilim!

 Yüzünü gerdiren ünlü sunucu Serap Paköz gelen kötü yorumlara bu sözlerle isyan etti - Resim : 3

Gelen kötü mesajlar karşısında sessiz kalmayan ünlü sunucu, ‘Ben; "Kızım, işçinin alnının teri kurumadan, parasını ödeyeceksin" diyen bir babanın kızıyım. Bu öğretiyle büyüdüm. "Beleşçilik" kitabımda yazmadı, yazmaz da... Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil. Sevgilerimle!’ sözleriyle isyan etti.

Yüzünü gerdiren ünlü sunucu Serap Paköz gelen kötü yorumlara bu sözlerle isyan etti - Resim : 4

 

Yüzünü gerdiren ünlü sunucu Serap Paköz gelen kötü yorumlara bu sözlerle isyan etti ile ilgili etiketler estetik serap paköz yüz gerdirme fransız askısı estetik operasyon estetik ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.