Yüzüne estetik mi yaptırdı? Engin Altan Düzyatan'ın son hali sosyal medyaya damga vurdu

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınan, başrolü Elçin Sangu ile paylaşacağı Star TV'nin yeni dizisi 'Çöp Adam' dizisi ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Engin Altan Düzyatan'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Engin Altan Düzyatan'ın, 23 Kasım Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan 'Çöp Adam' dizisinin ilk tanıtımındaki görüntüsü sosyal medyayı salladı.

Son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan ve Star TV'nin yeni dizisi 'Çöp Adam' ile ekranlara dönmeye hazırlanan yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın son hali görenleri hayrete düşürdü.


Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz'ün kaleme aldığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun paylaştığı 'Çöp Adam' dizisinin ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu. 1'inci bölümü 23 Kasım Çarşamba günü Star TV'de yayınlanacak olan dizinin tanıtımına Engin Altan Düzyatan'ın son hali ise damga vurdu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki halinden eser bile kalmayan 43 yaşındaki oyuncunun daha genç görünmek için ameliyat masasına yattığı ve estetik yaptırdığı öne sürüldü. 

DEĞİŞİMİYLE SOSYAL MEDYAYI SALLADI


Engin Altan Düzyatan yüzündeki büyük değişimle herkesi şaşkına çevirdi. Engin Altan Düzyatan'ın son hali sosyal medyanın diline düştü. Yakışıklı oyuncunun dolgu ve burun estetiği yaptırdığı iddia edildi. Yüzündeki şişlikler nedeniyle tüm dikkatleri üzerine çeken Düzyatan bu görüntüsüyle Ali Kırca'ya benzetildi.

İşe Engin Altan Düzyatan'ın son hali:

Yüzüne estetik mi yaptırdı? Engin Altan Düzyatan'ın son hali sosyal medyaya damga vurdu

Yüzüne estetik mi yaptırdı? Engin Altan Düzyatan'ın son hali sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 2

 


ÇÖP ADAM DİZİSİ HAKKINDA

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam’ın yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın bulunuyor.

DİZİNİN KONUSU

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor.


DİZİNİN OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

 

Yüzüne estetik mi yaptırdı? Engin Altan Düzyatan'ın son hali sosyal medyaya damga vurdu ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan Çöp Adam estetik Elçin Sangu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.